nasiona marihuany

Passion #1

Wyszukiwarka Forumowa:

ramber

Well-known member
Buchów
0
Witam..

W tym temacie chciałbym zgłębić wiedzę na temat odmiany podanej w temacie.
W tym roku zdecydowałem się na passiona (pierwszy out) i bardzo zafascynowała mnie ta odmiana, pomyślałem że bardzo mało wiem o mojej kobiecie.
Dlatego chciałbym spytać was o wasze doznania podczas sadzenia i Hodowli, oraz co oczywiste trochę opowieści o upaleniu się tą odmianą. Ja oczywiście również podzielę się swoimi doznaniami z moją wspaniałą MJ.

Muszę zacząć od tego że roślina bardzo zaskoczyła mnie swoją wytrzymałością na temperatury. Miałem dużo sadzonek na out i nagle przyszedł przymrozek(13 maj) Faktem jest to że kilka z nich umarło(dokonała się selekcja naturalna). Pomidorki które zostały w późniejszej fazie były bardzo wytrzymałe i rozwijały się wspaniale.
Na spocie prawię nic nie zmieniałem ziemia i wszystko inne pozostało takie jakie było przy czym tylko raz użyłem biohumus.
Przy wysadzeniu 25kwietnia 14sierpnia rozpoczęła flo (Rozmiar to 1,8m wys i obwód ponad 2,50m)
Maria godna polecenia Wytrzymała, łatwa w uprawie, piekna i pokaźnych rozmiarów(przy odpowiednich treningach, Dobrze znosi trenowanie.
Polecam ją bardzo, ale zwracam się do was o dokładniejszy opis z faktami.

Moje pytania to:
Średni czas kwitnienia(Flo)
Średni plon (Zależnie od treningu itp. tzn. podziel się doświadczeniami)
Stan w jakim byłeś po wypaleniu.
Ogólnie wszystko co wiecie o tej odmianie, liczę na waszą kreatywność. :spalony:

Zwracam się też z prośbą lub raczej propozycją:
Być może na forum mógł by zostać założony specjalny. W dziale tym znajdowały by sie opisy poszczególnych gatunków i odmian, każdy hodowca mógł by sie podzielić doświadczeniami którę towarzyszyły mu przez sezon. W końcu każdy wiedział by która odmiana co i do czego.

Pozdrawiam. Zawsze z fartem.

buch123

Well-known member
Buchów
0
W dziale tym znajdowały by sie opisy poszczególnych gatunków i odmian, każdy hodowca mógł by sie podzielić doświadczeniami którę towarzyszyły mu przez sezon. W końcu każdy wiedział by która odmiana co i do czego.

Dział: Smoke Report.

Z fartem.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół