• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

PC BOX/ 2x White Widow X Big Bud

Wyszukiwarka Forumowa:

SirTHC

New member
Buchów
0
Pestki: 2x White Widow X Big Bud FEM. :smokee:
PC BOX: 39szer. x 42wys. x 21szer.
Oświetlenie: 3x Philips 23W 1500lm 2700K.
Wentylacja: 2x wiatraczki od kompa, wciągający+wyciągający.
Nawozy: weg Plagron Grow, flo Plagron Bloom, na koniec Ripen.
Trening LST.

displayimage.php
[/url][/IMG]

Nasionko poszło na gaze wczoraj o około 13stej, dzisiaj jedno już pękło, drugie jeszcze nie :yeahh:

Orello

Well-known member
Buchów
0
zmieścisz to do takiego box'a :eek: :p
też mam w trakcie budowy pc box'a i na pierwszy IN ładuje LR2 :D
wstaw zdj jak to wszystko wygląda, jak możesz :)

SirTHC

New member
Buchów
0
powinno się udać tylko będę musiał ostro trenować :D a w razie czego zrobię większego boxa w szafce, także jakoś to będzie ^^. Fotki boxa wstawię jutro lub w piątek, jak już będzie gotowy :D

G

Gość

Guest
Nie ma opcji nie zmieścisz 2 x wwxbb w PCboxie, lepiej sobie oszczędź rooboty i od razu bierxz sie za tą szefke a i plon będzie większy więc po co cudować?:)

SirTHC

New member
Buchów
0
no też właśnie tak myślę, jutro skombinuje jakąś szafkę i ją ogarnę tak, żeby było dobrze :) mam pytanie: jakich rozmiarów szafkę proponujecie na 4 WWxBB ?
ja myślałem nad 40szer. 50dług. i 60wys. mniej więcej, ale to raczej na 2 pestki a nie 4. ?

Regulamin -> Nazwa tematu powinna wyglądać w ten sposób

[Lampa i moc][powierzchnia][ilość i Odmiana] Co tam wolisz

Popraw to - narzędzia wątku -> edytuj temat albo warn

Ostatnią edycję dokonał moderator:
G

Gość

Guest
Na 4 proponuję taką żeby się zmieściły 4 x 11l kwadratowe donice i powinno starczyć ( sprawdź sobie jakich są rozmiarów:p ) a wysokość hmm zależy od tego jak je wytrenujesz bo zmieściłbyś je pewnie i w 60-70 cm spokojnie, ale ja jestem za dawaniem roślince miejsca żeby mogła piąć się w górę :) Luknij u mnie w fotorelacji jakie badyle tej właśnie odmiany uchowałem :crazy:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół