• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

pc box amnesia haze

Wyszukiwarka Forumowa:

Ile uzyskam z jednej amnesi i jej klona?

• Łącznie głosujących
    13
  • Poll closed .
G

Gość

Guest
witam wszystkich chciał bym przedstawić moja pierwsza uprawę indoor

odmiana nasion: AMNESIA HAZE
efekt: psychodeliczny high
podłoże genetyczne:
głównie Sativa
czas kwitnienia:
12 tygodni
plon:
50-60g z krzaka
nawozy: biohumus i hesisuper vit
dodatkowe: clonex 10ml
PC box:
oświetlenie 5 żarówek energo. łącznie około 3800lumeli
2 wentylatory jeden mieszający podłączony pod zasilacz creativa
i jeden wydmuchujący podłączony pod ładowarkę 12v

amnesia ma 4dni
zapraszam za tydzień mile widziane komentarze zapraszam do sondy

<shiza><shiza><shiza><shiza>

G

Gość

Guest
Ale żeś do***ał Amnesia Haze w pc boxie xD Wal od razu 12/12 może się jakoś upcha :D

bazastral

Well-known member
Buchów
0
zasiadam i ogladam moze rozmontuje moj komputer... pozdro
zapraszam do mojej kabiny :)

Ciapovski

Well-known member
Buchów
0
z takiej małej donicy i małej przestrzeni jak wyciągniesz 20g z krzaka, to będzie cud, Nie licz nawet na tyle ;] lepiej daj większa donice, daj jeszcze ze w żarówki albo chociaż jedną 20w, zrób jej 10dniowego wega, max 2tyg żebyś się zmieścił ;) przełącz 12/12 zanim za indukuje to też trochę podrośnie i będziesz miał może te 20gram, a tak moim zdaniem nawet jak dla swojego palenia to gra trochę nie warta świeczki ;)

Ale Powodzenia! kto szuka nie błądzi ;)

skilleks

Well-known member
Buchów
0
max 10 i to jeszcze będzie huk......i już mówię że za mało światła

G

Gość

Guest
zadowoli mnie i 10 wazne ze swoje:D
zrobilem pc bo na boxa czekam juz miecha i ...***.... narazie w pc pozniej przeniose do boxa z hps

---------- Aktualizacja posta 18:48 ---------- Czas poprzedniego posta 18:47 ----------

max 10 i to jeszcze będzie huk......i już mówię że za mało światła
czemu za mało
w kalkulatorze liczylem wyszlo mi 3600lumeli....
to co za mało??? mam okolo 3800

how high

Well-known member
Buchów
0
Hej... a dlaczego , wstawileś to tutaj..?? przeciesz mozesz w fotorelacjach dla poczatkujacych dac .....i bedzie cacy :):

a Co do Pomidorka jak narazie wszystko ok .... tak jak kolega wyzej pisal... bedziesz mial co kminic zeby go zmiescic :):)

G

Gość

Guest
zapomnialem dodać ze wysokosc amnesi bedzie okolo 80-100 cm tak wiec w pc powinienem dac rade. z jedna napewno a jezeli chodzi o swiatlo to ile 24/7 czy jak bedzie naj lepiej?

G

Gość

Guest
Jak ty chcesz żeby ona urosła do 100cm?? Obudowa ma około 40cm-doniczka-lampy=Mniej niż 100cm xD

Daj 18godzin świecenia i 6 snu przez tydzień czyli weg, a potem 12 świecenia i 12 snu czyli faza kwitnienia. Albo od razu 12/12, ale z tym to są różne opinie.

G

Gość

Guest
Jak ty chcesz żeby ona urosła do 100cm?? Obudowa ma około 40cm-doniczka-lampy=Mniej niż 100cm xD

Daj 18godzin świecenia i 6 snu przez tydzień czyli weg, a potem 12 świecenia i 12 snu czyli faza kwitnienia. Albo od razu 12/12, ale z tym to są różne opinie.

nie chce zeby miala 100. od razu 1500... :)
chce zrobic z niej karła specjalnie licze na to ze mi sie uda ciezka sprawa ale mam pare pomysłów chyba powinienem dac z nia rade.ale o tym w trakcie. a jak mi sie nie uda i bedzie za duza to przeniose ja do boxa 60x60x140 z hps 150w tylko jeszcze na niego czekam;/

skilleks

Well-known member
Buchów
0
zadowoli mnie i 10 wazne ze swoje:D
zrobilem pc bo na boxa czekam juz miecha i ...***.... narazie w pc pozniej przeniose do boxa z hps

---------- Aktualizacja posta 18:48 ---------- Czas poprzedniego posta 18:47 ----------

czemu za mało
w kalkulatorze liczylem wyszlo mi 3600lumeli....
to co za mało??? mam okolo 3800
na to nie patrz to jest obliczane w przybliżeniu przerabiam to teraz i wiem co mówię...przerabiałem to......wiadomo życzę CI jak najlepiej ale na początku zawsze jest trudno...z fartem ziom:spalony:

sid000

Well-known member
Buchów
0
niema takiej opcji żeby ona miała wysokość nawet 100 cm góra 40 cm mała doniczka,za mało światła jak chcesz zacząć to zaczynaj minimalnie od 5K Lm bo to strata czasu i pieniędzy na prąd nie lepiej ci zrobić lepszego boxa ze zwykłych desek,paneli,blachy czy czego innego gdzie byś mógł racjonalnie rozmieścić światło i dać normalna doniczkę jak chcesz to się baw w to dla mnie to strata czasu i pestek ja nigdy nie wsadzę ani nie wsadził bym takiej odmiany do takiego boxa życzę powodzenia <wodna>
PS.Zawyżyłeś skale sondy i to ostro.....HaHaHAHA kogoś poniosło z tymi 90 G kto się przyzna ?:D

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół