• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

PcBOX co i jak?

Wyszukiwarka Forumowa:
G

Gość

Guest
Witam wszystkich,
Jestem nowy na tym forum, a także początkującym growerem, niedawno zrobiłem własnego PcBoxa, wymiary (szer. 18, dł. 42), zamontowałem do niego 3 wiatraczki 12v, 2 świetlowki kompaktowe 20w, łącznie 2420 lumenów - minimalne na moja powierzchnie wynosi cos ok. 2300. Tego PcBoxa trzymam w dosyć sporej szafce, oświetlenie włączam na noc, od ok. 18:00 do 10:00 - łącznie 16godzin światła. I tu nasuwa się moje pytanie: czy szafka może być otwarta w dzień(wtedy nie ma całkowitego zaciemnienia, tylko półmrok), jesli nie to czy kiedy w dzień będę zamykał tę szafkę, to nie zabraknie w środku świeżego powietrza i potrzebnego CO2?
Może macie jakieś propozycje co mógłbym zmienić? Zastanawiałem się nad przerobieniem tej szafki na GrowBoxa. Liczę na waszą pomoc i wyrozumiałość.
Pozdrawiam <wodna>

Gumis_

Well-known member
Buchów
0
.

Jeśli zamkniesz szafkę to oczywiście będzie mijało sie to z celem,poniewaz nie bedzie obiegu powietrza,bez ktorego pomidorki nie urosną

Gumis_

Well-known member
Buchów
0
.

Polecałbym Ci popatrzeć na fotorelacje (w pc boxie) i tam możesz zobaczyć mniejwiecej co i jak.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół