• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Pełny plan outdoor maj.(Automaty)

Wyszukiwarka Forumowa:

Eko

997
Weteran
Buchów
23,321
Odznaki
13
Myślisz że lepiej włożyć do ziemi odrazu kiedy wyrośnie kiełek z ziemi?
Możesz trzymać do 7 dni, ale czekaj z kiełkowaniem do odpowiedniej pogody, poczytaj też o treningach gdzie zyskasz na jakości kwiata, zostawisz główne odrosty

Kubek, to była pezenosnia.
Fakt, może nie trafiona dla chłopa co jeszcze nie robił mj, ale jeśli chciał trzymać 4 tyg. w boxie i dopiero przesadzać, to nawet w kubku było by lepiej
O czym ty pie****isz ze tak powiem? 4tyg w boxie w kubku lepiej? Dawaj wyjaśnij

borakkeks

Active member
Buchów
0
Możesz trzymać do 7 dni, ale czekaj z kiełkowaniem do odpowiedniej pogody, poczytaj też o treningach gdzie zyskasz na jakości kwiata, zostawisz główne odrosty
Jeśli chodzi o trening to znalazłem myślę że wmaire jasna odpowiedź od użytkownika SyntaxError.

https://forum.haszysz.com/threads/lst-pomocy.104758/#post-1449973.

Czy to ma jakieś znaczenie bo na kilku forach pisali o drutach miedzianych izolowanych czy to jakoś wpływa na rozwój czy poprostu zwykła wygoda?

borakkeks

Active member
Buchów
0
Trzymać do 7 dni czyli i tak musze na te 7 dni kupić sprzęt czuli lampę itd..czy wystarczy trzymać na parapecie przy świetle z wiatraczkiem i podlewaniem?

Eko

997
Weteran
Buchów
23,321
Odznaki
13
Trzymać do 7 dni czyli i tak musze na te 7 dni kupić sprzęt czuli lampę itd..czy wystarczy trzymać na parapecie przy świetle z wiatraczkiem i podlewaniem?
Wystarczy parę żarówek ledowych i karton kolego tym bardziej ze to są 3 krzaczki na krzyż

borakkeks

Active member
Buchów
0
Wystarczy parę żarówek ledowych i karton kolego tym bardziej ze to są 3 krzaczki na krzyż
Zdecydowałem się na 5 krzaków. Wydaje mi się że mogę coś zj##ac i wolę to spróbować lst pierwszy raz na 2 krzakach . Interesuje mnie to czy 7 dni mają być liczone od pierwszego wykiełkowania. Mn więcej oczywsicie.

Ostatnia edycja:

borakkeks

Active member
Buchów
0
jak to ma być twój pierwszy out to polecam kupić 50 nasion ;)
Tak ciężko jest to zrobić hm?
Czytałem o wielu początkujących którym udało się za pierwszym razem w wiele gorszych warunkach i niniejszej wiedzy

GrowFather

Well-known member
Buchów
1,284
Tak ciężko jest to zrobić hm?
Czytałem o wielu początkujących którym udało się za pierwszym razem w wiele gorszych warunkach i niniejszej wiedzy
Na outdoorze trzeba się dzielić, troszkę siewek dla ślimaczków, troszkę korzonków dla dzików i troszkę listków i łodyg dla sarenek też by się przydało. No i złodzieje też by chętnie coś przytulili. Pleśń też będzie smutna jak nie zje jakiegoś kwiatka :toke:

Lepiej dmuchać na zimne i mieć kilka spotów niż posadzić 5 roślinek i być smutnym na koniec sezonu

borakkeks

Active member
Buchów
0
Na outdoorze trzeba się dzielić, troszkę siewek dla ślimaczków, troszkę korzonków dla dzików i troszkę listków i łodyg dla sarenek też by się przydało. No i złodzieje też by chętnie coś przytulili. Pleśń też będzie smutna jak nie zje jakiegoś kwiatka :toke:

Lepiej dmuchać na zimne i mieć kilka spotów niż posadzić 5 roślinek i być smutnym na koniec sezonu
Jeśli chodzi o sarny dziki itd. mam owczarka długowłosego śmierci co tydzień jest caly worek śmieciowy a wali od niego na kilometr także sierść powciskam gdzieś. A jeśli chodzi o ślimaczki i pleśń to nie ma na to odpowiednich środków?

Eko

997
Weteran
Buchów
23,321
Odznaki
13
Jeśli chodzi o sarny dziki itd. mam owczarka długowłosego śmierci co tydzień jest caly worek śmieciowy a wali od niego na kilometr także sierść powciskam gdzieś. A jeśli chodzi o ślimaczki i pleśń to nie ma na to odpowiednich środków?
I co ci da ta sierść? Kał ludzki się najbardziej i najlepiej sprawdza, ja robiłem tak że robiłem kupię i maczałem w tym patyki i wbijałem w koło spota

Szevo

Outdoor 4 ever
Weteran
Buchów
5,004
Odznaki
12
Trafiłem w idealnym momencie. Właśnie poszła dwójeczka🫡

LucjanOG

Tetra Hydro Cannabinol %
Weteran
Buchów
10,340
Odznaki
3
Gowno burza , sadź 20 auto i 5 sezonów na początek.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół