akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Peja reprezetuje biedę

Wyszukiwarka Forumowa:

koyot

Well-known member
Weteran
Buchów
3
...gdybys byl troche spostrzegawczy to odpowiadalem na pytanie greenlifa czym rozni ragga od reggea... :roll:

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
13
A gdybys byl troche spostrzegawczy to zwracalem uwage na to ze zrobilismy off topic.

koyot

Well-known member
Weteran
Buchów
3
...nie no co ty :lol: ...jakis ziombel...

Jendrol

Well-known member
Buchów
2
Natępnym razem takie posty bedą kasowane... troche wiecej porzadku prosze panowie :p
Wracając do Peji, to nie jestem pewien czy sie dorobił.. tzn pewnie ze z glodu nei umiera, jednak nie jest tez jakims bogaczem z tego co wiem... a juz bankowo sie z tym nie obnosi.
Nie zgodze sie ze jego teksty to sieczka i bez sens. W odroznieniu do wiekrzosci "raperow" jego teksty to cos wiecej niz byle jak zlepione rymy, w tym jest sens, przeslanie... ma ogolnei za***isty flow jak dla ,mnie i potrafi przekazywac swoje mysli w sposob rymowany, a nie tylko rymowac dla samego rymowania :p
Pozdro

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
13
Taaaaak... Peja ma niegdzie indziej nie spotykane flow. Pod tym wzgledem jest jednym z najlepszych w Polsce. Ostatnia plyta tez jest niezla...

Caly czas w swojej karierze nagrywal kawalki o swoim biednym zyciu. Zauwazcie, ze teraz kiedy sie "dorobil" nagrywa w wiekszoci o przeszlosci. O tym co bylo a nie jak jest teraz.

Jendrol

Well-known member
Buchów
2
To nie jest pie****enie tak jak JL (dżejloł hehe) "jenny from the block" gdzie jennifer nawija że cały czas jest tą jenny z blokow... podczas gdy ona ma dzianych starych i od małości wuchte chajsu.
z tego zawsze lałem. Pozdro

koyot

Well-known member
Weteran
Buchów
3
peja owszem ma flow i wie o czym rapuje...ale mi nie siada taki rodzaj hh...ja to nazywam "osiedlowy" hh... ktory niby umoralnia, pokazuje jak jest, ze trzeba byc twrdym a nnie miekkim h** robionym, ze honor i te sprawy....ja tam wole np abrada "piosenka o G" i odrazu robi sie weselo... :D

Jendrol

Well-known member
Buchów
2
Pewnie, kazdy ma inny gust... ale to juz praktycznie inny rodzaj muzy :p zchilloutowany Abra i stojący twardo na ziemi Peja, reprezentuja inne odmiany hh...

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
13
Ja lubie taki i taki rodzaj muzyki... zalezy od aktualnego nastroju.

W

wexir

Guest
Eh... Jak to czytam to szkoda ze tak postrzegacie prawdziwy hip-hop, peja jest kretynem ktory nie umie sklecic jednego zdania, niewiem kto mu pisze te durnowate teksy jego "piosenek", niepie****cie tez ze peja nie jest taki bogaty... on chyba jest na czwartym miejscu najlepiej zarabiajacych artystow w polsce, on ma 400tys na rok^^ to chyba nie jest malo moim zdaniem ^^. Jak sa z nim jakies wywiady to mam niesamowita polewke, on z 10minut jedno zdanie buduje... A to ze reprezentuje biede, fajnie miec takiego reprezentanta co swoja glupota zarabia kase

R

Rider

Guest
no odwazna twa opinia... ja tez za zbytnio nie lubie jego rapowania choc stare slums attack bylo jednym z moich idoli ale jakas sie to wszystko u peji pozmienialo albo jakis postuj zalapal a my dlaej jestesmy hehe... no ale trzeba docenic ze zarabia w polsce :wink: ... generalnie peja juz dla mnie nie istnieje pod wzgledem rymow... ale u wiekszosci ludzi rapu to normalka ze jak jusz zdobeda slawe pieniadze to sie marnuja? niewiem brak mi slow na to moze za malo sie znam... sadze tak bo muj gust muzyczny mi tak kaze...

Jendrol

Well-known member
Buchów
2
wexir, co innego krytyka, a co innego obrazanie... kretyn to nie jest zbyt konstruktywne słowo. Wiec prosze postaraj sie sam nie byc kretynem i jakos bardziej cywilizowanie składać zdania.
Niewiem czy miales okazje rozmawiać z Peją w 4oczy, bo ja tak... wiec nie pie**ol mi glupot że nie potrafi skleić zdania.
Niewiem ile zarabia bo nigdy nie mialem w rekach zadnych sondazy, jesli jednek ty wiesz, to prosil bym o jakies poparcie tego cytatem, albo linkiem.
A jak taki jestes kozak to napisz lepszy tekst, niz chocby Randori, moj rap moja rzeczywistosc, kolejny stracony dzien itp itd.
Pozdro

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół