• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Peknięta łiodyga

Wyszukiwarka Forumowa:

kissme

Well-known member
Buchów
0
ku**a mam problem, za***any ogladałem swoje autmaty jednego chciałem wygiąć (główny szczyt) i mi pękła łodyga, że na kawałku skórki sie trzyma, co zrobić przykleić go czy ***ać do końca ? :zjarany::zjarany::zjarany::zjarany:

koszerny_grower

Well-known member
Buchów
0
kissme pierwsze co to postaraj się zabezpieczyć miejsce złamania. Roślina jak człowiek. Jeśli ty byś sobie złamał rękę to by ci wstawili ją coś co sztywno trzyma, ty też tak zrób. Weź zapałkę bez główki i bandaż i usztywnij i obwiń żeby się żadne paskudztwo nie dostało. I psiknij asahi może jakoś uratujesz roślinkę i się zrośnie...

Będzie ciężko. licze na odpowiedź czy ci się coś udało bo posiadam też taką samą odmianę jak ty :)
Pozdrawiam

kissme

Well-known member
Buchów
0
Ile już masz krzaczki, jake duże są ? bo mi słabo rosną, pewnie przez ta pogode .. :zjarany:

---------- Aktualizacja posta 27-07-2012 15:07 ---------- Czas poprzedniego posta 26-07-2012 16:43 ----------

Coś mi sie nie wydaje żeby odżyła, wszystko ci sue ***ało schnie :pl::pl::pl:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół