• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

pestki od quakeminda?

Wyszukiwarka Forumowa:

bejos

Well-known member
Buchów
0
Witam zamowilem pestki od quakeminda i zastanawiam sie czy mnie wy***ał, czy poprostu spoznia sie z wysylka. Pytanie do tych ktorzy od niego zamawiali ile czekacie na przesylke? bo mi niby wyslal w czwartek a jeszce nie ma a ziom mi wyslal lampe w piatek i wczoraj doszla-.-

R

rasta

Guest
bejos, jak zauważyleś nie ma już tematu quakeminda odnośnie pestek. powód to regulamin a dokladnie calkowity zakaz handlu wszelkimi rzeczami. tak więc twój temat niejako jest odniesieniem do sprzedaży czyli sprzeczny z regulaminem.

jesli się obawiasz co do przesylki to pw do quakemind'a i wszystko się wyjaśni. tym czasem temat przenoszę. wiesz gdzie....

bejos

Well-known member
Buchów
0
rasta jednak doszly mnie sluchy ze quakemind moze handlowac a pozatym na GG sie nie odzywa...

BTW.
Czemu sprzeczne z regulaminem? czy ja czyms handluje? zabroniona jest sprzedaz a nie rozmawianie o handlu

VipGrower

Well-known member
Weteran
Buchów
1
bejos napisał:
rasta jednak doszly mnie sluchy ze quakemind moze handlowac a pozatym na GG sie nie odzywa...

Mogl juz nie moze nikt :silent:
bejos napisał:
Czemu sprzeczne z regulaminem? czy ja czyms handluje? zabroniona jest sprzedaz a nie rozmawianie o handlu

jedno jest z drugim zwiazane zalatwiaj to sobie na PW

quakemind

Partner forum.haszysz.com
Weteran
Buchów
454
pestki wysylam zawsze, czasami jest wyjazd, czasami jakas przesylka mi przemknie, wystarczy na pisac info ze swoim adresem oraz szczegolami tranzakcji i zawsze wysylam paczke. Czasami zawala poczta polska, na co ja nie mam wplywu, zdarzylo sie ze wrzucilem paczke do szkrzynki a w tym miejscu poczta co tydzien przyjezdzala po listy. Czekac cierpliwie i wszystko dojdzie. pozdro.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół