nasiona marihuany

Pestki

Wyszukiwarka Forumowa:
Status
Ten wątek został zamknięty.

dlugi_as

Well-known member
Buchów
0
Chce juz zaczac zbierac rozne odmiany outdoorowych badz indoorowych odmian, w celu powiekszenia doswiadczenia w uprawie i hodowli gandy!! Mam juz mniej wiecej ustalony plan w glowie i mysle ze ktos mi pomoze. Moje eksperymenty chce zaczac w przyszlym sezonie outdoorowym. Miejscowki juz mam, mam idealne warunki ogolnie, tylko na przeszkodzie sa pestki, nie mam zamiaru kupowac wielu odmian z bankow nasion, licze na ogrodnikow, którym nic sie nie stanie jesli ubedzie im kilka nasionek !! Pokryje koszty wysylki, czyli wysle koperte ze znaczkiem!! Jezeli ktos bedzie tak mily, to prosze o PW

btw. W tym roku bede mial troche pestek HH z mojej uprawy, moge sie nimi wymienic!!

Lewi

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Taki sprawy to pw z rolnikami... Jeżeli ktoś napisze, że Ci da to zaraz będzie miał cała skrzynke full...

P.S. Chyba, że chcesz kupić :p

dlugi_as

Well-known member
Buchów
0
moge zaplacic :), ale nie wierze w uczciwosc wszystkich czytelnikow, moge na tym zle wyjsc !! dlatego licze na rolnikow ktorzy tych nasion maja duzo i chca sie podzielic. a tak w ogole to licze na prywatne wiadomosci :)

kayaman

Well-known member
Buchów
0
To jeszcze nie czas na rozmyślanie o kupnie lub wymianie nasion . O tym to zacznijcie pisać dopiero w listopadzie\grudniu PEACE

R

Rider

Guest
Prosby o nasiona to mozesz wysyłąc na pw a nie zakładac takie tematy.
Nietrzeba nic dodawac.
Zamykam i kosz.

Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół