nasiona marihuany

Pestki

Wyszukiwarka Forumowa:

Morbid

Member
Buchów
0
czy jak zamowie z fr.pl pestki to jest mozliwosc ze jesli nic nie spieprze przy kielkowaniu to jakas pestka nie wykielkuje..?

VipGrower

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Pestki przechodza selekcje zanim sa pakowane jednak nie gwarantuje to 100% kielkowalnosci

1

1tathc

Guest
ja raz z cannabis.fr.pl dostałem stare pestki(top44) i nie wykiełkowały mi ani jedne.troche sie wk***iłem,ale tera zamowiłem i już mi rosną feminizowane NLxIce i WW gratisowe.

Morbid

Member
Buchów
0
to jak sie zamowi NLxIce to masz WW gratis? bo ja juz obmyslam sobie na next sezon wszystko bedzie to moj 2 sezon dopiero..w tym roku nieszczesliwie za***al mi ktos 1 rosline..a 2 musialem juz zebrac..bo wolalem miec liscie i male topki niz gola lodyge..

1

1tathc

Guest
jak dostałem Top44 regular z nirvany to dostałem 1 pestke WW regular,jak dostałem NLxIce feminizowane to dostałem 2 pestki WW regular.więc chyba do wszyskiego dostajesz WW,ale nie wiem.

sd

Well-known member
Buchów
20
zalezy jaki gratis bedzie mial nasz kolega z cannabis.fr.pl widocznie narazie ma ww regular

1

1tathc

Guest
top44 dostałem w kwietniu lub maju,a NLxIce dostałem z miecha temu,coś mi sie zdaje że WW jest gratis cały czas

D

dopel

Guest
czyli przy pierwszym zamówieniu nie dają gratisów????????

Buddahh

Well-known member
Weteran
Buchów
1
zawsze dawają gatis,nawet przy pierwszym zamówieniu ... niezależnie jaką odmiane wezniesz ale przeważnie WW dawają ..

drexter

Well-known member
Buchów
0
daja ww bo pewnie maja malo klientow na nia:p :queen:

M

misty1

Guest
ja w lutym zamawiałem telefonicznie ale gratisa nie było :( , ale po za tym jestem zadowolony :):)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół