akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Petycja do rządu.

Wyszukiwarka Forumowa:
D

delete

Guest
Moim zdaniem nic nic nie da ; p Bo jaki % społeczeństwa jest za legalizacją? : \ maałyy... Moim zdaniem dobrym argumentem jest to ż diler nie pyta dziecka ile ma lat, sprzedawca prosi o dowodzik, ale i tak ludzie wiedzą lepiej >.<

thcwemnie

Well-known member
Buchów
0
Znając życie to takich petycji trafiało do rządu juz setki i założe sie iż były te lepiej napisane... nic prubuj pruba nie strzelba :farao:

L

lukabrasi

Guest
idea petycji jakże szczytna, ale rażą w oczy błędy gramatyczne...(chyba że to miała być stylizacja "jen :bounce: zyka" jakim posługują się p...osły)

d3StRuCtOR

Well-known member
Buchów
0
Oby wiecej takich petycji hehe moze jakas odpowiedz bedzie ale watpie w koncu moze by zalataliby dziure budzetowa i w koncu od skuna nikt nie zmarl wedlug mnie jest mniej szkodliwy niz alkohol!

G

gum1s

Guest
hehe troche błędów jest, zauważyłem jak doszłem do siebie ;pp i po zwruceniu uwagi przez kilka innych osób ;p a może by tak rozpisać kilka(może naście) powodów po co legalizować marihuane i wysłać czy coś w tym stylu... zaszkodzić nie zaszkodzi a kto wie... ;pp

D

delete

Guest
Dobrze by byłoi zeby każdy podał 2 powody legalizacji i moze 1 przeciw

Potem można to połaczyć ; ]
A i podawać Imię i nazwisko nie zaszkodzi ;;; ddd albo chociaż nick jakiś w sród znajomych używany i inicjały

2x Za:
1. Czy diler pytał cię keidyś o wiek? A sprzedawca w sklepie poprosi dowodzik...
2. Mniej toksyczne (nie wywołuje raka) jak paierosy.

1 przeciw:
Negatywnie ondziałuje na pamięć ; d

Maniak F.M.

X

XnX

Guest
ZA
-Wiecej kasy do budzetu panstwa
-Mozna byloby dostac czysta marihuane bez zadnego gowna ktore uzaleznia i bardziej niszczy zdrowie

PRZECIW
-Jak ktos cos zrobi zlego to odrazu bedzie sie to zrzucalo na to ze sie zalegalizowali ziolo i to napewno przez to dzielo szatana...

w sumie to zamiast udostepnienia towaru w coffeeshop'ach wolalbym mozliwosc legalnego uprawiania sobie roslinki w domu...

Greetz!

D

delete

Guest
Kwa kwa pewnie wprowadzą nakrotyki na kartki xd też wolał bym prawo do chodowli ; \

Za:
- Więkrza świadomość społeczeństwa
- Z teg co pisze na wikipedi thc zwalacza w małym stopniu raka i podobnoe z HIV se radzi

Przeciw:
- Nie potrafię nic wymyślić : |

Srr że drugi raz ale chcielm dopowiedziec panu z góry i nie smarnować posta ; d Mam mejszcze kilka pomysłów ZA

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
z czym do ludzi wogole...
Ghonox na razie nie potrafisz porzadnie posta napisac, a przekminiasz jakas petycje.
Jak Walesa...

D

delete

Guest
to nie ja napisałem petycję i nie mam zamiary nic pisać... to i tak nic nie da jak dla mnie... pewnie by zrobili głosowanie i by było 95% za nie...

P

pxr

Guest
zrobili by głosowanie nad nowelizacją ustawy po takiej petycji? buahaahhahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
zrobiliby co najwyzej kupe na ta petycje.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół