akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Petycja

Wyszukiwarka Forumowa:

drjoint7

Well-known member
Weteran
Buchów
0
i zebym mial swiety spokoj z psami o wszystko sie chuje dodupcaja a niby jestem wolnym czlowiekiem a oni za to ze siedze sie dopie****a

towarzyszhaszysz

Well-known member
Weteran
Buchów
0
własnie i zeby sie psy nie dopie****ały bo to jest wk***iajace jak ci wpadają na lokacje i rozpie****ają owoc twojej wielomiesiecznej pracy
je**c policje :farao: :farao:

drjoint7

Well-known member
Weteran
Buchów
0
nie chodzi tyko o to tylko siedze i nic nie robie a oni wpadaja i spisuje chca trzepac kiezenie a to nie fair

kobba120

Well-known member
Buchów
0
a ja mam jeszcze lepszy pomysł niż marsz wyzwolenia konopi w warszawie :D
marsz wyzwolenia konopi w największych miastach polski !!
powiedzmy mamy szczecn wrocław warszawa opole katowice i z każdego miasta po 1000- 5000 osób i popatrzcie od razu nas wiecej i nie trzeba jeździć do warszawy :)
można takie coś zorganizowac tylko ze z polską organizacja cieżko by było :p:spalony:

sorry za odświezenie ale temat godny uwagi ;)

Ostatnia edycja:

jastab

Well-known member
Buchów
0
A tam, w petycjach łatwo można dorobić 15 000 podpisów plus, wystarczy inny mail podawać, i tak dalej i tak dalej, Nie będą patrzeć na petycje, Bardziej ważny jest MArsz wyzwolenia konopii. Skoro w petycji jest więcej niż 2000 osób, to tyle samo powinno być na tym marszu.. A ile będzie?

kobba120

Well-known member
Buchów
0
ale wiecie takie marsze w kilku miastach można zrobic samemu :D
np Wrocław na rynku o 15 :pP 23 maja !! :D:D
tylko ze bedziemy musieli sie sami zorganizwoać :)

Trel

Well-known member
Buchów
0
ale wiecie takie marsze w kilku miastach można zrobic samemu :D
np Wrocław na rynku o 15 :pP 23 maja !! :D:D
tylko ze bedziemy musieli sie sami zorganizwoać :)

o ku**a: o nie sądze...

ale powodzenia

S

Sławuś z council estate.

Guest
Pozycja wiecznego petenta piszącego petycje do Łaskawej Wladzy to droga donikąd. Bierzmy sprawy we własne ręce. Zakładajmy konspiracyjne kluby dla palaczy. Brońmy ich przez policją. Organizujmy podziemie. Wtedy wygramy. Jak Holendrzy w latach 70tych.

Mania

Well-known member
Weteran
Buchów
7
hmmm to moze ktos z was zna jakiegos ważniaka z Polski...
zrobimy zrzute po dyszce na łap*ke dla tego kto tym sie zajmie i pociagnie to do konca...w tym kraju nic uczciwie nie załatwisz, bo albo trzeba dac w łape albo masz znajomosci, a najlepiej to niewiem jakis gosc z telewizji, skoro nasz kraj tak wierzy telewizji to musza jakies materialy pokazac np w uwadze czy jakims tam innym np. sprawa dla reportera :lol3: wiem ze to nie wypali bo zaden dziennikarz nie rzuci sie na taka gleboka wode, potem by byly kontrowersje Kaczynski zaczął by gadac ze Marihuana nie jest z konopii(chociaż to chyba tekst śp. Lecha) i dalej mochery myslaly ze trawa pozabija wszystkich polakow, a moze by byla afera, ktos by wspomnial o dilerach i ile to kasy z samych podatkow od np 1 g diler bierze ok 20 zł i nic z tych pieniedzy nie trafia do skarbu panstwa, tak to by sobie podatek odprowadzili z 5 zl od gieta i by bylo git...
ale że nikt z doświadczonych starych politykow nie potrafi myslec to juz nie wina mlodego pokolenia ktore jeszcze nie doszlo do wladzy, jednym słowem komuna w PL nadal żyje

S

Sławuś z council estate.

Guest
Może Marek Balicki by zechciał? On był swego czasu przychylny dekryminalizacji. Ale już nie jest ministrem, szefuje w jakimś szpitalu i pewnie ma już politykę w d...

G

Gaynet

Guest
A ja mysle ze w Polsce bedzie legalizacja, ale najpierw stare pokolenia musza . W polakach ten komunizm jeszcze nadal tkwi, wcale sie temu nie dziwie po tylu latach okupacji i wplywu przez rosjan to zostalo w nas zakorzenione. Mysle ze te pokolenia juz 100% demokratyczne, mlode wilki to zmienia, ale ja juz bede na bujanym foteliku palil fajke przy kominku. Nie wiem czy mi starczy sil zeby samemu hodowac :p heh bo bede dziadkiem, a coz wiecej bede mogl dac mojemu wnuczkowi jak nie mojego wypaśnego growboxa z calym osprzetem :p haaaaaaaa

:pl:

T

THE STIG

Guest
a coz wiecej bede mogl dac mojemu wnuczkowi jak nie mojego wypaśnego growboxa z calym osprzetem haaaaaaaa

Jak będziesz dziadkiem to ten sprzęt będziesz mógł oddać do muzeum, a nie młodemu chłopakowi do uprawy.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół