akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Pewnego rodzaju... przedawkowanie ziola

Wyszukiwarka Forumowa:
G

golota23

Guest
hehe

Jaki kołowrotek w głowie moze ty melise palisz hehe, zamkniecie oczow na fazie to najwiekszy kokos, zasyupianie na fazie jest najpeikniejsze, kladziesz sie i juz cie nie ma oczywiscie nie chodzi o glowne stadium fazy ale 4 godziny po paleniu totylko poduszka i kraina snow najlepszy usypiacz lufka na sen przepis mojej baci polecam

K

kejtii

Guest
:D ja bardzo nie lubie chodzic na bani spac, ale czasami, jak jest ze mna strasznie źle, to wole sie położyc, niz sie meczyc :!: :)

M

MarcelWoods

Guest
Kiedys paliłem sobie takiego chemika i spaliłem sobie z kolesiem 2 szkla na dwie osoby, mialem za chwikle lekcje ekonomiki koles jeszcze jeden zmontowal szwarca i przyjal go.
Siedzialem tak na poczatku ekonomiki i myslę sobie "ku**a ale mam banie, nie chce mi sie tutaj siedziec". Po jakis 5 min lekcji zrobilo mi sie niedobrze, momentalnie osłabłem, wy***ałem sie na ławke głowa na rece i leże, koles odemnie z ławki z ktorym paliłem mowi do mnie ze ja jestem cały zielony. Miałem taką banie ze myslałem ze zaraz zemdleje. Nie mogłem nawet podniesc glowy z ławki, tragedia, myślałem że zaraz tam wy***ie, przyjedzie po mnie karetka i mnie wywiozą do szpitala. Ale co było najlepsze koles ktory sobie szwarca przyjał, siedzi sobie uśmiechnięty, a palił to samo co ja. Poleciałem na przerwie do pielegniarki, nic nie zajarzyła (na szczęście) wyszedłem z tego gabinetu i ożyłem:D:D:D jakbym nabrał sił witalnych.

K

kadet

Guest
:queen: PALIĆ TRZA UMIĆ :queen: nie warto jarać jak się ma coś do załatwienia albo szkołe :farao: przejarać jest się łatwo ale to dla początkujących fazerów żadna nowina :bounce: MARIE trzeba szanować a nie traktować jak szmate :farao: MARIA nie lubi gdu się ja lekceważy :king:

SZTAMA

Well-known member
Buchów
0
Racja w szkole trza byc ostroznym , ale w sumie mozna wytrzymac nawet ostro najaranym byle tylko nie patrzec na kumpli z ktorymi sie jaralo bo sie robi beka w calej klacie i nauczyciel moze zczaic.a zeby sie najarac na maxa to dla mnie jalepsza butla jak szybko wyjaram polke to zawieszam sie jak stary komp slabo czuje nogi i malo pamietam ale zalezy jaki towar :queen:

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Szczerze wątpię, że śmiech w sali wzbudzi u nauczyciela podejrzenia zażywania narkotyków.

S

sdfsdf

Guest
P napisał:
Szczerze wątpię, że śmiech w sali wzbudzi u nauczyciela podejrzenia zażywania narkotyków.
chyba ze nauczyciel wie co to siu ;)
tak bylo w moim przypadku u 2 nauczycieli ;] poprostu nie bralem udzialu w lekcji hehe tak jak by alibi ;]
Pozdro!

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Nadal nie jest to nic nadzwyczajnego ani tym bardziej związanego koniecznie z narkotykami.

Gazometer

Well-known member
Buchów
0
N:Kowalski do odpowiedzi
T: :pale: :cat:
N: :albino: ( :queen: )
T: :scratch:
N: :thumbdown: :bball:
T: :pl: lub :smurfin:

N-Nauczyciel
T-Ty
/|\
|
|

4 Małointeligen†ni^

(za tresci zamieszczone nie odpowiadam.Byłem pod wpływem narkotyków.(Adolf)

M

mtz

Guest
browar i thc

Kiedys mialem taka malo przyjemna opcje.bylo ognisko wypilem sobie 7 browarkow fazjka byla przyjemna.usiedlismy w kolku z kilkoma ziomami na glebie nabilismy fife i zaczelismy sobie podawac.po tych 7 browarach mialem lajtowa faze.wzialem 7 buchow dobrego skuna i nie moglem podniesc sie z ziemi.zaczalem sie smiac z wszystkiego nie wiedzialem gdzie jestem kim jestem.bylo mi za***iscie nie dobrze.nie moglem sie podniesc z ziemi.na szczescie po jakis kilku godzinach przeszlo mi.ale narpawde masakra.nie chcialbym tego powtorzyc.pozdro 600

cannabis sativa

Well-known member
Buchów
132
kiedys zajralismy z kumplem poloweczke mocnego palenie z fifki starsznie gryzlo w gardlo po 2 minutach cos sie zaczelo dziac nniemoglismy ustac na nogach to siedlismy na ziemi serce nam walilo jak sam skur.. jakis pies gdzies szczekal my myslimy ze cala gromada zagryzo nas to ucciekamy niemoglismy wstac z ziemi dobra jakos wstalismy biegniemy ja ze 2 metry przebieglem ***.. w drzewo kumpel gdzies sie wypier. w krzaki jaks doszlismy do siebie po jakies godzinie i poszlismy na browara.

Habakuk

Well-known member
Buchów
0
cannabis sativa napisał:
kiedys zajralismy z kumplem poloweczke mocnego palenie z fifki starsznie gryzlo w gardlo po 2 minutach cos sie zaczelo dziac nniemoglismy ustac na nogach to siedlismy na ziemi serce nam walilo jak sam skur.. jakis pies gdzies szczekal my myslimy ze cala gromada zagryzo nas to ucciekamy niemoglismy wstac z ziemi dobra jakos wstalismy biegniemy ja ze 2 metry przebieglem je*.. w drzewo kumpel gdzies sie wypier. w krzaki jaks doszlismy do siebie po jakies godzinie i poszlismy na browara.

Weź człowieku nie pal więcej,bo już naprawde nie moge czytać tych twoich opowieśc....
A może to tylko wytwory twojej wyobraźni? :scratch:

Virion

Member
Buchów
0
MPS napisał:
A może to tylko wytwory twojej wyobraźni? :scratch:

Pewnie tak!!
Pierwsze słysze żeby po ziółku nie móc chodzić...

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół