akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Pewnego rodzaju... przedawkowanie ziola

Wyszukiwarka Forumowa:

Matrio

Well-known member
Buchów
1
a mnie ciekawi czy wy takze jak sie naprawde ostro zbakacie potraficie sluchac muzyki ktorej nie ma? tak cichutko w tle... kilka krotnie mi sie to zdarzylo (po naturalu ofc). Podobnie z cieniem raz mialem... przemknal mi szybko cien az sie troszke wystraszylem. Nie jestem pewien czy to poteznego zmeczenia czy po duzej ilosci ganji gdyz normalnie tego nie doswiadczylem.

rastuch007

Well-known member
Buchów
0
heh ja też się kiedyś przepaliłem dokładniej jak byłem na reggae dub festival jarałem od 8 rano do 21 non top prawie potem już nie mogłem poprostu nie dobrze mi było w głowie mi sie kreciło jak jasna cholera ...dziwne uczucie ... a zasnołem chyba w 5 minut taki zmeczony byłem :p ... zresztą już tera tak nie pale po 1 nie moge (serducho) po 2 nie chce pale raz na tydzień MAX! sk8 or die pzdr

uszaty521

Member
Buchów
1
:queen: pewnego dnia kupilem sobie gieta za***istego skunna usiadlem przy oknie ,nabilem fifke i zaczalem palic czysciocha sam spalilem jedno duze bicie
i jak mnie ***nelo to nie byla faza tylko smierc musialem miec zamkniete oczy bo inaczej musialem chodzic rzygac z 5 razy . bylo mi tak nie dobrze ze ja pie***le :ncool:

MiM

Well-known member
Weteran
Buchów
1
oO no ja tek jeszcze nigdy nie miałem....dziwna sprawa ci powiem..xD

Riddick

Well-known member
Buchów
1
uszaty521 napisał:
pewnego dnia kupilem sobie gieta za***istego skunna usiadlem przy oknie ,nabilem fifke i zaczalem palic czysciocha sam spalilem jedno duze bicie
i jak mnie ***nelo to nie byla faza tylko smierc musialem miec zamkniete oczy bo inaczej musialem chodzic rzygac z 5 razy . bylo mi tak nie dobrze ze ja pie*
ja raz mialem podobnie ale za malolata (1 gim) z dnia zostaly mi jeszcze na 3 fifki spalilem to wszystko odrazu i polozylem sie do lozka mialem takie same objawy czyli zwyklego przejarania , ja osobiscie nie zygalem ale musialem sie bardzo powstrzymywac. Rano czulem sie jak na za***istym kacu. :puker: Tylko raz tak mialem naszczescie

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół