• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Pierwsza uprawa, Outdoor.

Wyszukiwarka Forumowa:

banan541

New member
Buchów
0
Jest to moja pierwsza uprawa, która zdołała urosnąć. Poprzednie dwa pomidorki poległy w bliżej niewyjaśnionych okolicznościach, kiedy były jeszcze bardzo małe.

-Nie znana mi jest odmiana rośliny, nawet nie wiem czy feminizowane ani gdzie kupione. Proszę o podpowiedź, jeżeli da się to jakoś rozpoznać.
-Posadzone w czerwcu.
-Miejsce to jakiś wielki gąszcz krzaków, słońca jest wystarczająco.
-Podłoże: Uniwersalne podłoże ogrodnicze firmy Bella z ziemią z miejsca w proporcji 50/50
-Podlewana co kilka dni, tylko w słoneczne dni przez pierwsze 3 tygodnie. Gdy wsadzam palec do ziemi, zawsze wydaje sie być chłodna i wilgotna.
-Wymiary: Wysokość rośliny to 30-kilka centymetrów. Średnica doniczki to ok 20 cm.
-Kiełkowanie: Metodą szklanki wody(zanużyć na dobę i do ziemi).
-Nawóz: Niestety brak i tutaj prosze o pomoc. Jako początkujący nie wiele rozumiem z tego, co czytam na forach i poradnikach. Prosze wiec o rady bardziej doswiadczonych, gdzie i co mam kupić i jak tego użyć.

Dodam, jak widać za zdjęciu roślina rośnie bardzo wolno, mogę się domyślać ale nie wiem dokładnie czego to jest przyczyna, więc proszę o pomoc bardziej doświadczonych.

Zdjęcia z 30stego Sierpnia.

Zdjęcie z początku Lipca

Zdjęcia z 4tego Sierpnia:

Muminhm

Member
Buchów
0
Mała doniczka, za mała.Jak na wysadzony w czerwcu to ten badyl wygląda trochę słabo...chyba nie warto już kupować nawozów na niego.Na następny rok zapewnij swoim rośliną lepsze warunki

D

delete

Guest
Mało ziemi i strasznie zaniedbana. Z takim podejściem to będziesz miał max 1g słabego suszu jeżeli to w ogóle będzie kopliwa kobieta :lol:

banan541

New member
Buchów
0
No ok, staralem sie robic to robic jakis poradnikow, prostrze sie to wydawało. Czy naprawde nie da sie juz nic z tym zrobić? Mam patrzeć jak to gnije? Nie moge nic zmienić żeby to zakwitlo nawet małe(tą doniczke i ziemie)? Co oznacza zaniedbane? (wytyczcie jakieś największe błedy i czego nie robiłem, na przyszłość) I czy jest możliwość przeniesienia tej uprawy na Indoor i jak to zrobic?

Proszę o pomoc. Mało się na tym znam jeszcze.

Colorado

Member
Buchów
0
No ok, staralem sie robic to robic jakis poradnikow, prostrze sie to wydawało. Czy naprawde nie da sie juz nic z tym zrobić? Mam patrzeć jak to gnije? Nie moge nic zmienić żeby to zakwitlo nawet małe(tą doniczke i ziemie)? Co oznacza zaniedbane? (wytyczcie jakieś największe błedy i czego nie robiłem, na przyszłość) I czy jest możliwość przeniesienia tej uprawy na Indoor i jak to zrobic?

Proszę o pomoc. Mało się na tym znam jeszcze.

No a powiedz mi co ty chcesz z nia zrobic? odpuść sobie , przecież z tego nie masz juz nic , wybujana za bardzo , od samego początku nie zapewniłes jej dobrych warunków także tą oprawę odpuść i powodzonka z innymi <shiza>

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół