• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Pierwszy grow "Eksperymentalny"

Wyszukiwarka Forumowa:

fabian1121

Member
Buchów
0
Witam, posadzilem NN na spocie 3 dni temu, tylko aby sie poduczyc, bo nie licze na nic, pewnie jak cos bedzie to facet. i pada wchuj deszczu, wiec mam pytanie, co moge zrobic aby ochronic ja przed deszczem, ale aby dostawala slonce ? Slyszalem o cieplarni, ale chcialbym uslyszec wasze opinie.

(***ana norwegia non stop deszcz)

fotki ktore pokazuja jak ja przyygniata deszcz.

displayimage-322716.html

pzdr :spalony:

---------- Aktualizacja posta 15:36 ---------- Czas poprzedniego posta 15:35 ----------

Nie wiem jak sie tutaj edytuje watek, ale :

Ta jasna kropeczka to zolta kropeczka od nadmiaru wody.

Muminhm

Member
Buchów
0
Nic prostszego:)
Wystarczy szyba (nie musi być duża) i robimy sobie inspek.Osobiści w tym roku tak zrobiłem i sprawdziło się świetnie.Fachowo wygląda to tak ale jak na tego twojego brzdąca wystarczy spokojnie okienko 50cmx50cm i nie musi być zrobione koniecznie na rozchylane boki.Małe okienko podbij jakimiś deskami żeby szyba nie wadziła roślince i po prostu możesz sobie okienko podnosić:spalony:
179.jpg

fabian1121

Member
Buchów
0
Okna probowalem ogarnac ale nie ogarnolem, i zrobilem takie mozna by powiedziec gowno, ale jest xd, lepsza by byla parasolka wbita w ziemie, tzn przezroczysta.

zdjecia: (padalo non stop jak to robilem xd a ogolnie to zrobilem bo lubie misje)

ku**a cos nie dziala, jutro dodam.

oleander

Well-known member
Buchów
0
He he czego to ludzie nie wymysla . Mogles zbic jakis stelaz i dac na niego folie to chwila roboty albo zmajstrowac mini szklarenki z 5 litrowych butelek (ucinasz denko robisz otwory do cyrkulacji powietrza , wbijasz w glebe i gotowe) Pozdro

fabian1121

Member
Buchów
0
Tak zrobilem, ale jakis slimak mi wpie****il niemowlaka, jutro 3 nowe posadze. A folie uzywalem normalna, nie ogrodnicza, bo tutaj ku**a nic nie ma -.-

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół