• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

pierwszy harvest, ile?

Wyszukiwarka Forumowa:

babok

Active member
Buchów
0
Witajcie

Jutro idą pod nóż moje trzy pierwsze rośliny. Automaty oczywiście.
Ponieważ jest to mój pierwszy harvest, zupełnie nie wiem jak bardzo będzie zmniejszać się objętość/waga po wysuszeniu i stąd pytanie poparte zdjęciami. Proszę doświadczonych bardziej ode mnie o określenie przybliżonej ilości suchego z tych trzech roślinek. Pewnie nie będzie tego dużo ale to dla mnie i tak wielka przyjemność że stworzyłem coś swojego i za pierwszym razem sie udało w miarę. Na oucie mam jeszcze dwie inne które pójda pod nóż za 2 tyg i już widac że będzie z nich więcej :D
Pozdrawiam

babok

Active member
Buchów
0
To nie jest forum dla wróżek, czarnoksiężników czy proroków...

kolego nie spinaj się tak, widziałem na tym forum dziesiątki podobnych pytań z dziesiątkami odpowiedzi na nie. Więc jak nie masz nic do powiedzenia w temacie to zajmij się czym innym

aro-zek

Well-known member
Buchów
1
nie wiem, ile ci moze z tego zostac, ale w temacie to chcialbym stwierdzic, ze bardzo slaby plon. ja za 1 razem mialem w boxie nieduzym pod hps 150w 3 powerplanty, przerosły mi szafkę, miały toping i lst, a ja je przetrzyma;em na wegu i wyszlo z tego na koniec 500g.
a czemu oczywiscie automat na poczatek? 12/12 nie umiesz przelaczyc?

BlackDeath

Well-known member
Buchów
0
nie wiem, ile ci moze z tego zostac, ale w temacie to chcialbym stwierdzic, ze bardzo slaby plon. ja za 1 razem mialem w boxie nieduzym pod hps 150w 3 powerplanty, przerosły mi szafkę, miały toping i lst, a ja je przetrzyma;em na wegu i wyszlo z tego na koniec 500g.
500g z 150 wat? ponad 150 z krzaka? :lol3:

Co do tematu - po pierwsze to te topy sa niedojrzale a po drugie wysusz to bedziesz wiedzial ile.

franek kimono

Well-known member
Buchów
0
jestem pod wrażeniem z 3 krzaków automatów pod hps 150w.500g do rekordów guinessa to dać:lol3:

jahuzi98

Well-known member
Buchów
0
Ha ha chyba mokrego:lol3:

lisciu

Well-known member
Buchów
3
500g z 150 wat? ponad 150 z krzaka? :lol3:

Co do tematu - po pierwsze to te topy sa niedojrzale a po drugie wysusz to bedziesz wiedzial ile.

Ja tak jak kolega wyżej te topki są nie dojrzałe :zombi: a tu już je tak po prostu ciach,ciach:harvest::harvest:,a jak byś poczekał to ze dwa razy więcej byś miał tego palonka :spalony:

babok

Active member
Buchów
0
Nie mogę niestety dłuzej choć wiem, że byłoby lepiej. Wyjazd mam w poniedz. a chcę jeszcze trochę podsuszyc przed wyjazdem.
Trichomy juz sa mleczne tak że powinno być spoko. Wolę fazę lekko energetyczną. Na moje oko powinno tego być koło 25g z tych trzech krzaków. Te co są na oucie zetne jak wrócę, juz teraz widać że bedzie z nich więcej.

Koledze który wyhodował pół kilo z trzech AF dziękuję za profesjonalne porady i radzę obudzić się i pakować tornister i worek z kapciami bo wakacje się kończą.

aro-zek

Well-known member
Buchów
1
power lpanty to nie były automaty a sativy i tak przerosły szafkę zże tyle było

essey

Well-known member
Buchów
0
Jako wróżbita-amator stwierdzam :D :
1. zdj - 12g
2. zdj - 11g
3. zdj - 7g

babok

Active member
Buchów
0
Jako wróżbita-amator stwierdzam :D :
1. zdj - 12g
2. zdj - 11g
3. zdj - 7g

Hehe spoko, możesz przechodzić na zawodowstwo.. z pierwszej rosliny jest 32g mokrego więc dużo się nie pomyliłeś chyba.
Z dwójki będzie jednak wyraźnie mniej. Co do trójki to może być trafione.
Wpiszę potem jak to wyszło

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół