akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

pierwszy indoor fotorelacja

Wyszukiwarka Forumowa:

nicramos

Well-known member
Buchów
0
Siemasz, robię indoora, kupiłem growboxa 60x60x90cm, bo większy by mi się nie zmieścił, moje panienki to auto NYC DIESEL, Auto purple kush.

1.
2.
3.
4.
Musze wymienić lampę,bo ona ma 50w niecałe, mieszkam w Anglii prosiłbym o pomoc, ponieważ jestem bardzo zielony w indoorze, czego mi brakuje do tego boxa?
Chce kupić lampę 200W : https://www.alchimiaweb.com/en/mixed-200w-lamp-low-power-consumption-product-2719.php starczy na 2 panny?
I zamierzam kupić timer'a : https://www.alchimiaweb.com/en/timer-product-728.php
Doniczki od razu mogą byćć 20L?
Ziemia 6,5pH?
Coś jeszcze na początek? proszę o porady i pomoc, pozdrooo

[/FONT][/COLOR]

Honza

Well-known member
Weteran
Buchów
5,415
Odznaki
2
Bez minimum wiedzy nie sadz tam nawet truskawek, nic z tego nie wyjdzie. Czego ci brakuje? Ze zdjec mozna wywnioskowac, ze wiekszosci sprzetu... jaki masz plan na uprawe?

nicramos

Well-known member
Buchów
0
@Honza
Chce poprostu plony, przeznaczyc jakieś fundusze na growbooxa zeby posłużył kilka rzutów:) Mógłbyś mi mniejwiecej powiedziec jakiego sprzetu brakuje?

Honza

Well-known member
Weteran
Buchów
5,415
Odznaki
2
Wentylatory, przewod wentylacyjny, nawilzacz, rosliny w ziemi/doniczkach, termometr, konewka i grabki. Jak nie ogarniesz sam zetupu tu nikt tez za ciebie nie bedzie uprawial...

Eustachy

Trawą Palę Stresy
Weteran
Buchów
1,055
Odznaki
3
Wentylatory, przewod wentylacyjny, nawilzacz, rosliny w ziemi/doniczkach, termometr, konewka i grabki. Jak nie ogarniesz sam zetupu tu nikt tez za ciebie nie bedzie uprawial...

i PH metra

D

DarkMessiah

Guest
Przeciez ten box jest starsznie niski co ty tam chcesz zmiescic ?

nicramos

Well-known member
Buchów
0
Pytanie mam do wentylatorow, moze ktos mnie Na prowadzić jaki wentylator musze tam kupic? I ten przewód skąd mam wiedzieć ze sie zmiesci w te dziurkę? Troche duzo pytań ale jestem bardzo zielony w indoorze

U

Usunięty 70000

Guest
Pytanie mam do wentylatorow, moze ktos mnie Na prowadzić jaki wentylator musze tam kupic? I ten przewód skąd mam wiedzieć ze sie zmiesci w te dziurkę? Troche duzo pytań ale jestem bardzo zielony w indoorze

na stronie producenta bedzie opis twojego boxa, sprawdz jakie wymiary (fi) maja te wloty i o tych samych wymiarach kup przewod wentylacjyjny. Wentylator okolo 100m3/h bedzie wystarczajacy dla Ciebie, potrzeba Ci tez filtra weglowego, mozesz zrobic sam (gdzies na forum jest tutorial) lub kupic gotowy :p

B

biohujus

Guest
Ten elektrox może być, ale nie oczekuj od niego zbyt wiele. Zastanów się czy chcesz inwestować w cfl, bo ja od razu dokupiłbym drugą sztukę, gdyż bywają awaryjne. Donice zbyt wielkie proponujesz, 10l wystarczą ci do automatów i takiego boksa. Ale czy wysokość namiotu ci wystarczy to wielka niewiadoma (przy cfl rośliny strasznie się wyciągną podczas flo).

U

Usunięty 70000

Guest
no z ta wysokoscia moga byc jajca potem :p
swiatlo na bank potrzeba Ci dobre zeby nie wyciagaly sie i druciki do lst bo giac bedzie trzeba przy takiej wysokosci

Football Manager

Well-known member
Weteran
Buchów
6,480
Odznaki
3
jak dobrze zrobi trening to w czym problem ? ludzie w pc sadzą i jakoś dają radę.

Honza

Well-known member
Weteran
Buchów
5,415
Odznaki
2
jak dobrze zrobi trening to w czym problem ? ludzie w pc sadzą i jakoś dają radę.

Racja, ale zazwyczaj sa przygotowani do uprawy - a tutaj zero pomyslu i "bendem robic marichuanae". To nie moze sie udac - chyba, ze autor tematu zmieni podejscie i sie ogarnie.

Afroman

Well-known member
Weteran
Buchów
13
Ostatnia edycja:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół