Pierwszy Out 2k23 na przypale

Wyszukiwarka Forumowa:
Status
Ten wątek został zamknięty.

Maki90

Member
Buchów
0
Chyba że macie jakiś wzmacniacz do roślin, żebym wrzucił to w kuwetę budowlaną i żeby nie ucierpiała na tym?

zielonywtemacie420

Well-known member
Buchów
50
Oj kwitnie. Na przerzut już za późno. Przykryć nie bardzo mam czym. Powiem Ci że się nawróciłem i zacząłem się modlić. Nawet jakbym ogarnął busa to nie mam jak z tym wyjść, bo kolo bramy buda ciecia, a do podziemnego nie wjadę. Chyba pozostało mi się tylko modlić. Boję się też że już jest za późno żeby ją przesadzać.
czlowieku ty nie mozesz mowic ze nie masz serca wjedzie ci policja skuja cie i bedziesz 3 lata siedziec
plan z mojego punktu widzenia jest prosty -
-bierzesz pie****na torbe parciana

-łącxzysz wszystko lodygi w jedno poprostu narzucasz jakis worek 500 l czy tam 256 l narzucasz zaklejasz nie jakos mocno
-obkopujesz ta rosline do okola jak najwiecej korzenia staraj sie wyciagnac z tej ziemi w calosci
-podnies wsadz do parcianej torby zwiaż żeby ci nie spierdała ziemia przy przechodzeniu wpie****asz do busa i spie****asz z tamtad jak najszyciej
- jak posadzisz ja na spocie powinienes w***ac tytanit dziala chyba podobnie jak asahi nie probowałem tytanitu ale roslina jest w flo a nie chcemy jej zhermic przypadkowo asahi . dajesz po to zeby se poradzila z stresem w tym czasie
-wybierz dobre miejsce
-nie zwlekaj mozliwe ze nawet w tym momencie ktos wyniuchał twoje zielsko i w tym momencie dzwoni na pały

serio stary zrob to inaczej mozemy sie juz nie zobaczyc a jak zobaczyc to za 3 lata
jak masz jakies pytania wal smiało @simba wpadnij do niego na fotorelacje chlop tez przesadzal pie****ne planty moze i z spota do spota ale jak widac da sie i sie przyjeły nawet jesli twoje sie nie przyjma to lepiej stracic na pare miesiecy swoje palonko niz stracic swoje zycie na 3 lata

Syn Ebnera

Well-known member
Buchów
2,998
Albo typ jest skrajnym debilem albo tak jak napisałem,trollem, innego wyjścia nie ma, jak to pierwsze to nie potrwa długo zanim ktoś zauważy i powiadomi psy, ale obstawiam to drugie, tak czy owak nie ma co sie produkować, ***al go pies

simba

Well-known member
Weteran
Buchów
1,657
Odznaki
2
Tekst „nie mam serca” wybitny😄
Społeczeństwo faktycznie cofa się w rozwoju:jprd:

Maki90

Member
Buchów
0
Udało mi się w nocy tego największego harpagana wrzucić do wara i zasypać ładnie ziemią. Teraz jest w mieszkaniu. Tytanit jej pomoże?

zielonywtemacie420

Well-known member
Buchów
50
Udało mi się w nocy tego największego harpagana wrzucić do wara i zasypać ładnie ziemią. Teraz jest w mieszkaniu. Tytanit jej pomoże?
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
człowieku ty trollujesz ? czy jaki ch*j
nie doscze zacznie ci to je**c to taka roslinke nie pozyje dluzej niz 5 dni pozatym idioto sam mowiles ze nad toba mieszka policjant wez go ktos z tad wy***

Tarnin

$$$
Buchów
634
Odznaki
2
Dawaj te fotki , jak chcesz być wiarygodny.

Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w Growbox.pl i Growseed.pl na wszystko!

Góra Dół