• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Pierwszy out i.. co się stało z moją rośliną?

Wyszukiwarka Forumowa:

Free

New member
Buchów
0
Pierwszy out, tysiące błędów skutkiem czego z 20+ roślin zostały 3 w tym jeden mutant. Roślinki mają 2,5 miesiąca a wyglądają na 2 tygodnie (powodem pewnie kwaśna gleba przy sadzeniu, zbyt długi czas w doniczkach i może powodowany tym stres). Oto one:

(1): Czym jest ta pierwsza?! (sionko wyciągnięte z zioła) Jak to się stało, że roślina zmieniła kształt liści? Co to za liście?! (Będzie to widać na zdjęciach niżej). Zapach intensywny; czy ona dochodzi? Może chce żebym ją już ściął i nie kazał umierać w męczarniach? :zjarany:
(2): Czy pozostałe dwie (automaty) przy moich najlepszych chęciach pójdą w górę i zdążą obrodzić? Jak im pomóc?

Zdjęcia z dzisiaj. I dzisiaj po raz pierwszy podlane zostały Biohumusem. I ruszamy ze z***kami :)

Marihuanator

Banned
Buchów
0
Człowieku tego mutanta to weź od razu zapierydalaj na spota STS'em opryskać jedną gałązkę i trzaskaj pestki femi z tego! Jeżeli rewersja zaszłaby odpowiednio szybko to teoretycznie dałoby jeszcze radę. Z czego za podpowiedź połowa pestek idzie dla mnie. :p

Ostatnia edycja:
D

delete

Guest
ładne masz papryczki! Podziękuj temu kto opchnął Ci te pestki :D

Free

New member
Buchów
0
Pestki z satindi. To jak wyglądają to przez moją nieudolność. Mam porównanie i to nie jest wina pestek.

Vegi

Well-known member
Buchów
0
ten pierwszy krzak to nawet konopia nie jest patrz na układ liści ..

forumowa dziffka

Well-known member
Buchów
0
to moze byc dobre, napewno nie wyrywaj tego mutanta niech rośnie! dobrze jakbys pestki z niego zrobił! obserwuj jak rosnie

karaska

Well-known member
Buchów
0
też bym chciał pestki mutanta. Kupuj na allegro odczynniki i działaj szybko z STS. Jak dzisiaj zamówisz to do czwartku powinny dojść.

Zielarz2

Well-known member
Buchów
0
zostaw go 1 na 50 sie trafi taki mutant ja na moim 1 oucie mialem mutanta w chooy i normalnie po czasie sie rozrusl jak inne normalnie z niego zbierzesz ;)

dany1

Well-known member
Buchów
0
Tak poza "Hurraaaa to mutant" to dla niego za późno już na biohumusa, przecież widać że kwitnie :p. Leć z nawozami na flo.

G

Gość

Guest
Haha no nie mutant bo pie****ne.... ludzie ten plant przeszed w jakis sposob rewega..

S

Sławuś z council estate.

Guest
Racja. To jest roslina ktora zaczela kwitnac a potem zmienila zdanie. Mozesz trzymac ja dalej. Pewnie bedziesz musial przerzedzic jej korone.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół