• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

pierwszy out porady

Wyszukiwarka Forumowa:

mario1662.4

New member
Buchów
0
Bless bracia:bball:
Jestem nowy i to mój pierwszy post więc proszę bez spiny na początku. Mój out to easy sativa femi została się tylko ta jedna:pl: więc chcę żeby chociaż ona doszła. Wydaję mi się że zaczyna kwitnąć bo pokazała białe włoski a wcześniej określiła płeć. Leje specyfik mineralny z zawartością azotu, potasu i fosforu oraz planton k. Lecz liście zaczęły lekko żółknąć jakby z braku azotu. moje pytania:
Czy wasze sensi już kwitną i czy to wyraźnie widać?(bo u mnie strasznie słabo)
Czy mogę lać dodatkowo biohumus na zwiększenie azotu?
proszę o odpowiedzi i porady. pozdrawiam palaczy i rolników

greentube

Well-known member
Buchów
0
Czy to nie bedzie wina ph??
Spoko, tez mam ES i jest to samo :lol3:
Teraz prosic o ładną jesień :jaraczz:

ramber

Well-known member
Buchów
0
Jeśli roślina kwitnie nie lej już biohumus.
kiedy roślina kwitnie bierze azot z liści i dlatego żółkną to normalne zjawisko. Kiedy liście wiatrakowe są już żółte możesz je obciąć przez co odsłonisz młodsze liście które wezmą udział w fotosyntezie a stare liście i tak nic roślinie od siebie nie dawały.

mario1662.4

New member
Buchów
0
ph raczej dobre bo daje dolomit co jakiś czas. A czy ten specyfik z dodatkiem azotu, fosforu i potasu jest dobry na flo?

Mania

Well-known member
Weteran
Buchów
6
chyba coś ci się po***ało

odwrotnie, po***ało się coś Tobie :)

To jest racja, ze jak roslina pobiera N z liści to liscie bledną
Ale najlepiej jak żółkną te liście w 3 ostatnie tygodnie, jak na samym początku flo już żółknie wiecej niz 3 liscie to wypada podać cos takiego jak biohumus, aby miala zapas na FLO bo na flo tez roslina potrzebuje Nitrogenu by budowac TOPY

ramber

Well-known member
Buchów
0
No w 3 tyg przed zbiorem to można nawet obciąć liście wiatrakowe jeśli roślina nie wskazuje niedoborów.
A co do mojej "Herezji", jest to prawda. poczytaj

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół