akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

pierwszy raz JOINT

Wyszukiwarka Forumowa:

KoTy_BxL

Banned
Buchów
0
filter zrobisz z kartoniku na pokrywce od fajek ja bym ci radzil 0.5 g i reszta tytexu bo czysty blant to nawet dla zahartowanego palacza ostry nastuk

Mechanik

Active member
Buchów
0
koledzy nie sądzicie że od 2006 roku on już wypalił te 5 gram??

Churchil

Well-known member
Buchów
1
Hehehe...::no comment::...
zapewne ma juz własna uprawe...albo jak mu zle poradziliscie to go robaki jedzą w grobie....hehe...

(jesli cos zle powiedziałem to uprzedzam ze przed 3 godzinami wypaliłem 1,2 g :p)

Aurax

Well-known member
Buchów
2
heh mam pytanie odnośnie tego tematu mój kolega jarał ze mną już 2 razy ja upaliłem sie coś koło 4 luf on spalił 8 luf i nic nie czuł mówił że tylko lekkie odluzowanie czy jest możliwość że na niektóre osoby nie działa? oczywiście zaciągał sie do płuc i trzymał powyżej 5 sekund co może być tego przyczyną

E

Extazjusz

Guest
heh mam pytanie odnośnie tego tematu mój kolega jarał ze mną już 2 razy ja upaliłem sie coś koło 4 luf on spalił 8 luf i nic nie czuł mówił że tylko lekkie odluzowanie czy jest możliwość że na niektóre osoby nie działa? oczywiście zaciągał sie do płuc i trzymał powyżej 5 sekund co może być tego przyczyną

hehe bywa, że ludzie na początku się nie mogą porobić-
jak dla mnie są dwa rozwiązania tej zagadki: albo jest z tym podobnie jak z salvią- trzeba wyrobić sobie receptory a więc za którymś tam razem zadziała, albo jednak kolega za małe buchy zawija, co już jest mniej możliwe ale możliwe... Zrób jakąś specjalność kulinarną i podaj koledze do zszamania- tylko ostrożnie, żeby faza go nie przerosła i się nie zniechęcił.

T

topek44

Guest
ja tak samo na początku miałem 2 shoty wciagłem i nic nie czuje tylko oczy miałem czerwone a wszyscy kumple upaleni , za 2 dni spalilem 3 lufy i tez nic a potem na drugi dzień lolka z połówki to tak mnie ***ło ze na nogach nie mogłem ustac

majazdw

New member
Buchów
0
ja np. To zawsze typek z polowy do tego 3/4 szluga bletki OCB sety filterek z paczki fajek z gory albo z dolu jak zapewne wiecie sa 4 ;] ja np. Wine na lewa reke czyli filter z lewej spale takiego gibonka z ziomkiem i bania sie zaczyna choc preferuje tez bongo albo gife =D pozdro

czujezipa

Well-known member
Buchów
0
ja jak palilem za 3 razem to po 0,3 z butelki odszedlem na 4h :D

pelenchill

Well-known member
Buchów
0
jak kupujesz bletki to masz tam filterki chodzi mi o ocb, do maskotek trzeba dokupowac normalnie filterki, mozna zrobic tez z ramki po szlugach, kartek twardszych, ze wszystkiego co jest twarde w miare i sie da formowac ;)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół