nasiona marihuany

Pierwszy raz - Mega badtrip :(

Wyszukiwarka Forumowa:
N

Nevermind

Guest
Witam, Zaczne od tego, że ważę 60 kg/178cm.
Wczoraj paliłem sobie pierwszy raz ziółko razem z kumplem. on tez pierwszy raz. (wcześniej tylko tyton).
Wzialem 6 buchow.
To co sie zaczelo to byl koszmar :(
Zaczeło się od takiego krecenia w glowie jak po DXM. Potem doszlo przerazliwe zimno, ktore nasilalo sie az do konca, straszny pisk w uszach, chcialo mi sie rzygac, w srodku czulem jakby cos mnie wiercilo. Ogolnie niezla chu*nia.
u kumpla to samo.
Zero pozytywnych efektow tylko to co opisalem wyzej. Podobno wygladalem jak bym sobie niezle wypil.
Proba wstania z ziemii skonczyla sie tak, ze robilo mi sie ciemno przed oczami a zataczalem sie jak zul albo i gorzej. Na dodatek glowa mnie zaczela napieprzac jak nigdy.
Wracajac do tego jak sie czulem. Bylo fatalnie. Wszystko mowilem jakby przez mgle, jak w snie. Bylem niby na dworzu a czulem sie jakbym byl w zupelnie innym miejscu gdzie idzniej. Taki strach przed tym, ze to nigdy nieprzejdzie.
Polozylem sie na ziemii(!) lezalem tak dobra godzine, potem usiadlem i czekalem az przejdzie.
Robilo sie coraz lepiej, mimo, ze nadal bylo zimno jak sk***ysyn i glowa mnie strasznie bolala to jednak bylo lepiej.
Gadalem z moja stara podjechala po mnie autem bo bym niedoszedl do domu.
Chyba sie nic nie kapnela. Polozylem sie spac o 21.30 i jakos przezylem.
Gorzej u kumpla bo jego starzy odrazu wyczuli co jest grane. Mam nadzieje, ze to sie niewyda.
Jutro powtarzam eksperyment w samotnosci. Beda 2 buchy zamiast 6.
Jak bedzie tak samo to chyba to wypie****e bo ta historia to istny koszmar :ncool:

B

blancik

Guest
Za pierwszym razem to normalka, za drugim będzie lepiej, ale jakbyć poczytal to byś nie pytal, bo taki temat już jest, więc luknij so do dzialu "Marichuana-Dzialanie" a się przekonasz. Wyrzucam to do kasza, i pamiętaj że zanim zalożysz jakikolwiek temat to pierwsze poczytaj dokladnie bo może akurat już jest na nie odpowiedz.

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
lol może to chemyczna marychułana byua?

VipGrower

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Ciekawe doznanie niema co :silent: dziwne akcje ludzie maja i chyba ciezko uznac to za regule ze pierwsze palenia sa beeee :tongue: ja swoje pierwsze fazy moge wrecz przeciwnie uznac za bardzo udane :queen: za cos co wplynelo pozytywnie na to jak bardzo wkrecilem sie w uprawe i inne sprawy zwiazane z cannabisem :D a do autora tematu hmmm niema co sie zniechecac :D jak dla mnie duza role odgrywa tu psychika nie wiesz czego sie spodziewac nie wiesz jak bedzie i dlatego jazda byla nieciekawa pamietaj o jednym jesli zaczynasz myslec ze moze cos bedzie nie tak itp. to faktycznie sie zdolujesz i z***iesz faze tak wiec lajtowo dwa buszki i pelen luz :queen: :thumright:

N

Nevermind

Guest

ironizujesz?

Dodam, że przy paleniu towar "syczał" :). Niewierze w mity o chemicznej trawie, ale objawy i te syczenie wydaly mi sie dziwne.

No nic. Dzis druga proba.

rusko

Well-known member
Buchów
0
Niewierze w mity o chemicznej trawie- nevermind - debil :pl: :pl: :pl: :pl:

N

Nevermind

Guest
Niewierze w mity o chemicznej trawie- nevermind - deb**` :pl: :pl: :pl: :pl:

No taaak jesteś super, popisaleś sie. Moze cos wiecej? Czy ci kompletnie odje*alo i niepotrafisz napisac paru slow? :scratch:

Jak mnie wkur*iaja takie posty...

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
rusko napisał:
Niewierze w mity o chemicznej trawie- nevermind - deb**
Ja tez nie wierze. I co z tego? Moze dodaja jakiegos gowna do tego, ale wg mnie to co dodaja nie poprawia wlasciwosci psychoatywnych.

N

Nevermind

Guest
Ok i niech będzie, nierozumiem takich wypowiedzi jak rusko.
Normalnie sie pytam, a gosc mnie od debili...po co?

banan

Well-known member
Weteran
Buchów
2
za drugim razem juz powinno byc lepiej :thumright: chociaz takie objawy wydaja mi sie troszke dziwne ale mi tez sie zdazaly badtripy jak wypalilem wieksze ilosci ale to sie da przezyc :geek: 3maj sie :thumright:

MiM

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Nevermind napisał:
bylem niby na dworzu a czulem sie jakbym byl w zupelnie innym miejscu gdzie idzniej
Mi by sie podopało xD

mgła

Member
Buchów
0
lubo napisał:
lol
banan napisał:
za drugim razem juz powinno byc lepiej
nie zawsze
lubo napisał:
objawy dziwne miałeś jak na mj
normalne ... pierwsze razy zależą od wielu czynników,poza tym jak juz wspominałem nie wszystko jest dla wszystkich
banan napisał:
ak wypalilem wieksze ilosci
no właśnie...bania nie wchodzi od razu a powoli sie pogłębia,zeby nie było takich nie miłych akcji...trzeba palic stopniowo i nie na raz

Shogo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Dodam, że przy paleniu towar "syczał"

to znaczy ze nie paliles prawdziwej ganji tylko np majeranek, straszne ale prawdziwe

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Shogo napisał:
Cytat:
Dodam, że przy paleniu towar "syczał"

to znaczy ze nie paliles prawdziwej ganji tylko np majeranek, straszne ale prawdziwe

Po prostu palenie było mokre.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół