akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

pierwszy raz w Eindhoven.

Wyszukiwarka Forumowa:

Maciejj

Member
Buchów
0
Siema.
planuje wyjazd na weekend do eindhoven w celu wypoczynkowym. Możecie polecić tam jakieś sprawdzone coffeshop'y w centrum miasta ? Może jakieś ciekawe muzea i ogólnie co byście polecili żeby się nie nudzić na haju cały dzień w hotelu ;) dodam ze wynajmuje pokój w hotelu "Benno" 700pln za 3 noce, zna ktoś może coś tańszego, ( jest to centrum miasta ). Dzieki za pomoc i wsparcie, z fartem ;)

Gandi

Daddy Cool
Obsługa forum
Administrator
Weteran
Buchów
23,293
Odznaki
2
Coś mi sie o uszy obiło że w Eindhowen w coffekach wymagają weed passy chodzi o zaswiadczenie o meldunku . . . turystom podpbno już nie sprzedają od pewnego czasu - ale nie wiem jak to jest w praktyce . . .

Maciejj

Member
Buchów
0
dodam jeszcze ze z Eindhoven bede jechal pociagiem do Arnhem, moze tam cos sie uda przypalic w klimatycznym coffie ?

Wuja_Ben

Well-known member
Buchów
3
Pytałem ziomka który tam siedzi faktycznie potrzebny meldunek ale poza eidhoven bez problemu

damianeq85

Well-known member
Buchów
0
siemka

Ja lece z dzewczyną na urodzinowy weekend do holandii zarezerwowałem hotel
Sandton Hotel Eindhoven City Centrew cenie 147euro za 3 dni planuje przejazd pociągiem do Amsterdamu generalnie ja już zwiedziłem dobrze Holandie ale chce pokazać dziewczynie ten piękny kraj ja lecę 15 listopada wiec jak byś leciał w tym terminie to daj znać :)

Maciejj

Member
Buchów
0
Ja sie wybieram z ziomkiem 22 listopada i 25 powrot ( dokladnie tydzien pozniej niz wy ), piatek planujemy pozwiedzac eindhoven i okolice a w sobote z poludnia jechac do Arnhem pozwiedzac i potem prosto na impreze ( Qlimax ) moze ktos kojarzy :p w niedziele wypoczynek , jak starczy pieniedzy to oczywisice Amsterdam koniecznie trzeba odwiedzic.
Miłego weekendu z ukochaną ;)
My prawdopodobnie rezerwujemy hotel Benno w centrum Eindhoven koszt okolo 350zł za 3 dni na osobe.

Maciejj

Member
Buchów
0
to skoro w Eindhoven potrzeba weed pass'y to polecicie jakieś poboczne przyjemne miasteczko w którym spokojnie zasiądziemy w coffe'cu z ziomkiem i po degustujemy stuff ? ;)

koser

Member
Buchów
0
Byłem tam , potwierdzam faktycznie nie kupicie tam nic bez meldunku , ja latałem po weed do Tiel i było tam z tego co pamiętam niecałe 100 km :) Pozdrawiam.

MIŚ

Well-known member
Weteran
Buchów
22
Jak wygląda Eindhoven dzisiaj?
Czy można bez problemu ogarnąć gibona czy trzeba czaić się z kwiatami?
Tanie bilety są do tego miasta i rozważam wylot pod warunkiem , że bez problemu coś da się da ogarnąć a nie bujać po szemranych zaułkach. Z żoną lecę a nie z kolegami debilami i nie chcę łazić i szukać dilera tylko zajarać batata jak gentelmen w meloniku.

Ktoś coś się orientuje?

Neki

Well-known member
Weteran
Buchów
2,186
Jejku MIŚ ja Ciebie pamiętam z przed lat i cieszę się że żyjesz :) odwiedzaj nas częściej. Pozdro!

Pytam kumpla na Messenger i mówi że normalnie można kupić ewentualnie dowód sprawdzają jak ktoś młodo wygląda.
Tutaj tekst z przed 2 lat znaleziony na necie myślę że nadal aktualny.

"Palenie konopi na zewnątrz nie jest zabronione, ale nie jest akceptowane przez mieszkańców i jest źle postrzegane, co jest zrozumiałe. ( A ja myślę że jednak można za to dostać mandat)

Coffeeshops: The Pink, miejsca siedzące w środku na pełną zieloną lub z zamiennikiem tytoniu. Meetpoint, świetne produkty, ale sprawdź godziny otwarcia i kiedy ich coffee shop jest otwarty, abyś mógł palić w środku. W przeciwnym razie dostaniesz jointa i znajdziesz miejsce, gdzie możesz zapalić.

Pub z miejscami na zewnątrz, gdzie można palić konopie: La Folie - 38 Vrijstraat"

Ostatnia edycja:

MIŚ

Well-known member
Weteran
Buchów
22
"Cieszę się, że żyjesz" :cry: Sam jesteś stary :)

Panie Neki, zapodaj Pan swoją dawną nazwę bo raczej nie rozminie z kim mam przyjemność konwersować.
Nie mniej jednak dziękuję bardzo za odpowiedź.
Jestem tak stary, że w Eindhoven kupowałem blanty jak precle na odpuście wiejskim i nie było zastanawiania się, czy można czy nie można.
Po czym przyszedł czas, że w coffeshopie w Eindhoven nie miałem czego szukać bo przejezdnym nikt nie chciał sprzedawać.
Teraz w Internetach trochę mdłe informacje, czy można lub nie można kupować na legalu.

LastMan

Active member
Buchów
0
Mieszkam w Holi normalnie możesz kupić jedynie mogą pytać o dowód osobisty żeby sprawdzić czy jesteś pełnoletni .

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół