akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Pierwszy raz w Holandii...

Wyszukiwarka Forumowa:

Alwaro Gringos

Well-known member
Buchów
0
Kto pyta nie błądzi. Jak ja pierwszy raz kupie coś w kofiku, albo raczej od samego początku kiedy tam wejde będzie mi towarzyszyć uczucie nie do opisania a w głowie jedna myśl: moge sobie bez konsekwencji zapalić ziółka, nawet teraz jak siedze i to pisze to na samą myśl takiego faktu na twarzy pojawia sie radość

gastro84

Active member
Buchów
0
Pierwszy raz w Holandi..

Ja dam Ci radę jak wyjdziesz z dworca to idź najpierw ogarni mieszkanie. Ja najpierw poszedłem do coffa i potem było cieżko bo ogarnelismy tylko domki letniskowe bez pościeli. ( no chyba ze juz masz cos ogarnięte )A i od morza tam jest cholernie zimno. Zakupem w coffie sie nie przejmuj bo wystarczy ze wskażesz palcem na menu. W bulldog czy jakoś tak masz łodygi i liscie pomielone idealne zamiast tytoniu. Jak bedziesz chodził po czerwonych latarniach i łaska bedzie bardzo za tobą to uważaj bo prawdopodobnie ma kut*sa wiec nie nadziej sie na taka ale o ile wiem to tylko jedna taka ulica jest. Weź sobie mapkę z coffami i zwiedzaj.

A i nie kupuj koksu od murzynów trefny towar.

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

dancefloorkingz

Well-known member
Buchów
1
Nie lepiej w lato pojechać? Ja byłem w lato i wtedy jest super!!

Atrakcji jest mnóstwo i chce się to robić, a w zimę co najwyżej posiedzisz sobie w coffku w którym fakt faktem jest fajnie i przyjemnie, ale szybko się znudzi... i tyle będziesz miał z wyjazdu wspomnień...

pzdr!!

Duzytopek1

New member
Buchów
0
Ile kosztuje lsd i gram kryształów ? Bede jechal pierwszy raz i pewnie od dilera trzeba sobie zalatwic czy moze lsd kupie w smart shopie?

Stal.in

4:19 I'M PROACTIVE
Weteran
Buchów
9
, to chyba haszysz, a nie narkotyki.org ??, kwas to pewnie od 5 do 10, ale czy znajdziesz dilera na szybkosci, to nie wiem(ktory ma dobry staff) :), krysztal to mdma ?? od 15 e raczej

nie sprzedaja takich rzezy juz w smartach

Santosinho

New member
Buchów
0
W Rotterdamie w coffiku King Town (polecam), na ochronie przy wejściu stoi Polak i sprawdza dowody. Oczywiście najarany w 3 dupy. Pozdro

dancefloorkingz

Well-known member
Buchów
1
szkoda ze z PL do NL sa tak drogie pociągi, bo pociągiem w miare wygodnie sie jedzie w porownaniu do samochodu/busa

pytalem sie kiedys w poznaniu to, w 1 str, 120e,

drogo w hvj...

silnoręki2

Member
Buchów
0
szkoda ze z PL do NL sa tak drogie pociągi, bo pociągiem w miare wygodnie sie jedzie w porownaniu do samochodu/busa

pytalem sie kiedys w poznaniu to, w 1 str, 120e,

drogo w hvj...

A nie wygodniej jest jechać nowym autem ? są np strony jak blabla car, carpooling. W tych pieniądzach pojedziesz, wrócisz i jeszcze na miejscu na coś ci zostanie :spalony:

Myszku

Well-known member
Buchów
0
50 jura to max jakie płacisz za drogę do holandii. Oferty transportu mieszkania itp znajdziesz na niedziela.nl nie jest to żadna reklama, ale prawie wszyscy Polacy w holandii używają tej strony do ogłoszeń i komunikacji :-o

THC

Well-known member
Buchów
1
A to prawda żeby kupić coś w coffeshopie (smaczne ziółko) trzeba posiadać jakąś specjalną kartę.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół