nasiona marihuany

Pierwszy raz

Wyszukiwarka Forumowa:
B

bartuss2

Guest
Siema.
Mam pytanie, od dluzszego czasu chce zajarac ziolo ale sie troche boje. Brat mojego starego ma schizofrenie od kleju, i boje sie ze jak ten pierwszy raz sproboje to tez dostane.. Co wy o tym myslicie?

S

sdfsdf

Guest
a co ku**a ma klej do ziola??

[ Dodano: 2006-06-18, 18:50 ]
dzieci wypie****ac z forum!

B

bartuss2

Guest
k**** imbecylu jakbys niewiedzial schizofreni mozna sie nabawic po sprobowaniu wiekszosci srodkow psychoaktywnych, tylko zalezy jakich i jaki sie ma organizm, a ja nie wiem czy po ziole mozna miec schizofrenie tzn. po 1 razie wiec sie pytam. tak drugo to zrozumiec debilu?

S

sdfsdf

Guest
jakos nikt tu ku**a nie ma schizofreni oprucz ciebie!!!!
M.A.Ł.O.L.E.T.N.I. Ć.W.O.K.U
ja jeszcze nie slyszalem by ktos po ziole mial jakies dolegliwosci schizofreniczne!!!!
boisz sie to nie pal!!
palenie ziola wplywa negatywnie na wzrost kut*sa, rosna bardziej uszy, paznokcie robia sie czarne, srasz na zulto, nie rosnie ci zarost (i tak ci nie urosnie pie****ony dzieciaku) za to rosna wlosy na pietach i miedzypalcami.
ale o schizofremi nic nie slyszalem!!
pozdrow swojego wybitnie pie****nietego wujka ;]
wiem jak wygladaja ludzie zawieszeni po kleju ;]
jak dla ciebie polecam ziolko z konopi wluknistej ;] mysle ze dla ciebie to styknie;]
w sumie niewiem po co chcesz palic sadzac po twoim zaskakujaco niskim IQ jestes durbny a co za tym idzie nie do konca nadazasz za tym co cie otacza czyli tak jak bys byl na wiecznej piz**ie ;]
pozdro dzieciaku!

a i zmien nick na bartuss12, bo nie dalbym ci wiecej lat ;]

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
napewno schiz dostaniesz po ziole :salut:
moj stary byl na to chory kiedys od picia!!a ja jaram caly czas, pije, wpiepszam dropsy i fete i nic mi niejest!!wiec co ty pie****isz!! jak bys jaral po 3 razy dziennie przez pare lat to moglbys zachorowac ale nie jak raz na jakis czas napewno!!
jaraj niegadaj :jocolor:

B

bartuss2

Guest
mialem przygotowany ostry post dla bielaka ale sie powstrzymalem, nie bede znizal sie do twojego poziomu, zapytalem sie i oczekiwalem odpowiedzi a nie ku**a jakiegos wyzwiska od naschizowanego ćwoka.

SZTAMA

Well-known member
Buchów
0
bieluch to w jakim wieku ty zaczynałeś?
poza tym kto cie robił ze piredolisz takie smuty o ziole dzieciakowi jeszcze sie uprzedzi i co bedzie? :cat:

S

sdfsdf

Guest
maniekdasz, znasz bielucha? bo ja nie znam!
maniekdasz napisał:
jakim wieku ty zaczynałeś?
no napewno jak zaczynalem to bylem pewny tego co robie a jak czegos niewiedzialem to czytalem o tym (pytanie bartuss2, jest juz dawno zawarte tylko wystarczy szukac a nie ograniczac sie do pytan nie tylko na forum to jest zawarte, istnieje takie cos jak google i wystarczy poszukac w skutkach marihuany)
maniekdasz napisał:
poza tym kto cie robił ze piredolisz takie smuty o ziole
ktocie robil? co za pytanie!! a co robienie ma do ziola??
maniekdasz napisał:
dzieciakowi
forum nie jest dla dzieci!! nie czytales regulaminu? a moze tez jestes dzieckiem?
maniekdasz napisał:
jeszcze sie uprzedzi i co bedzie?
nie zabaka! ziolo jest dla myslacych i dla pewnych siebie!
bartuss2 napisał:
hehe tak też zrobie
widzisz? i zdecydowal sie jednak! a to dobrze bo swiat potrzebuje bakaczy!
bartuss2 napisał:
mialem przygotowany ostry post dla bielaka ale sie powstrzymalem, nie bede znizal sie do twojego poziomu,
nastepnym razem szukaj albo sie zastanow czy klej a ziolo to to samo!
bartuss2 napisał:
zapytalem sie i oczekiwalem odpowiedzi
odpowiedzialem.
bartuss2 napisał:
wyzwiska od naschizowanego ćwoka.
cwokiem to jest ten co nie potrafi szukac.

Pozdro!

B

bartuss2

Guest
Bielak napisał:
widzisz? i zdecydowal sie jednak! a to dobrze bo swiat potrzebuje bakaczy!
loool, ale mam jeszcze jedno pytanie, ile buchow wziasc na pierwszy raz? i w jakich okolicznosciach zajarac tak zeby nie zlapac dola itp. moze glupie pytania ale ja nie jestem specjalistą w takich sprawach :tongue:

Lewi

Well-known member
Weteran
Buchów
3
bartuss2 napisał:
loool, ale mam jeszcze jedno pytanie, ile buchow wziasc na pierwszy raz? i w jakich okolicznosciach zajarac tak zeby nie zlapac dola itp. moze glupie pytania ale ja nie jestem specjalistą w takich sprawach

Jaraj gdzie chcesz i ile chcesz... Napewno nie przedawkujesz...

S

sdfsdf

Guest
bartuss2 napisał:
ile buchow wziasc na pierwszy raz?
nie ma na to reguly
bartuss2 napisał:
w jakich okolicznosciach zajarac tak zeby nie zlapac dola
ja nie znam takiego pojecia jak dol! pal spokojnie ;)
ziolo ci nie zaszkodzi a jak juz to z korzyscia dla ciebie!
Pozdro!

B

bartuss2

Guest
hehe dzieki wam, na poczatku wachalem sie ale teraz jestem zwarty i gotowy do zajarania :thumleft: moj kumpel na przyklad jak palil 1 raz to zlapal dola i zaczal haftowac, czyli nie ma na to reguly ze za 1 razem nic sie nie dzieje (?)

S

sdfsdf

Guest
o zyganiu to mozesz sobie poczytac na forum bo byl juz taki topic ale na zyganie nie ma rady... raz sie zyga a raz nie! ja w swoim zyciu zygalem 2 razy a palilem naprawde duuzo! ze jemu sie trafilo za pierwszym razem to widocznie mial pecha ;] heh

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół