• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Pierwszy tydzień pod swiatłem potem out

Wyszukiwarka Forumowa:

Ujarany_Gumis

Well-known member
Buchów
0
Witam , masterzy powiedzcie mi czy ten halogen nada sie na pierwszy tydzien kiedy pomidorek będzie w domu ?

clear.gif

clear.gif

---------- Aktualizacja posta 16:56 ---------- Czas poprzedniego posta 16:45 ----------

Ponawiam zdjęcia . Znalazłem jeszcze taką swietlówkę, nada sie?

HALOGEN
010241432-3.html

displayimage.php
[/url][/IMG]​

ŚWIETLÓWKA
displayimage-307403.html

displayimage-307401.html

---------- Aktualizacja posta 16:57 ---------- Czas poprzedniego posta 16:56 ----------

Zdjęcia w mojej galeri bo nie wiem czemu ale mi sie nie otwierają wszystkie

G

Gość

Guest
Jeśli chcesz je upiec to tak ;) lepiej zwykłe kompakty...:freak2:

G

Gość

Guest
nawet nie próbuj 5 minut pod taka lampą i po nich...
lepiej kup z 4x24w "żarówki energooszczędne"
na pewno będzie im lepiej NA PEWNO!
Powodzenia!
<shiza><shiza><shiza>

G

Gość

Guest
13w z 8 musiał byś mieć..
jak zal ci kasy na te żarówki poszukaj na allegro ja kupiłem hps 150 watt za 160 zl w zestawie był;
-odbłyśnik
-okablowanie
-zasilacz

-żarówka 150W
Cały gotowy zestaw.. i starczy na 20 000h
pie**ol halogen i te słabe żarówki
bo pod halogenem usmażysz je a pod jedną żarówka 13 watt wyciągną się jak winogrona
4 żarówki 24w i będzie git one nie są drogie w bricomarche kosztują może z dyche za sztukę max pietnastak...
jak robić to porządnie nie żeby się z***ało...

<shiza><shiza><shiza>

bolczer

Well-known member
Buchów
0
czytaj to co inni pisza. a jak masz lipe z 1 swietlowka odwalic to ja na twoim miejscu nie zabieral bym sie za to

gette

Well-known member
Buchów
0
Ja to życze powodzenia, żeby ci te rośliny doszły skoro sie tak za to zabierasz. No chyba, że zasadzisz jakąś odmianke zimolubną <lol>

G

Gość

Guest
człowieku ruszyć głową wystarczy iść do sracza na CPN i masz za***iste nie 24 a więcej żaróweczki energooszczędne :D
raz miałem nie złą wbite i jak wracałem z sylwka z wrocławia all z kibla do boxa wy***ałem:D ale to było za małolata teraz człowiek pójdzie i kupi:D
Też mi się przypomniało hahahaha:))
:lol3::lol3::lol3:
musze zmienić nick na Żarówa :p

Ujarany_Gumis

Well-known member
Buchów
0
Heh dobry sposób , ale wątpie by umnie na cpn były sietlówki albo coś takiego , tam pewnie będą zwykłe 60w . Nie wiem czy dojdą , jak dojdą to dobrze , jak nie to trudno , przynajmniej nie bd sie obwniał.

G

Gość

Guest
weź wsadź je w wiadro jak pogoda zacznie się je**ć zabierzesz do domu i pod lampę:D

---------- Aktualizacja posta 23:11 ---------- Czas poprzedniego posta 23:08 ----------

a i nie świetlówki a żarówki energooszczędne są na pewno bo wszyscy tną koszty na cpn, galeriach handlowych itp w toaletach będą mieć albo jarzeniówki albo te żarówki których szukasz...

Ujarany_Gumis

Well-known member
Buchów
0
Gdybym wiedział jak postawić bucha to bym ci postawił bo nie głupio myślisz z tym wiadrem , podeślij mi dokładne zdjęcie jakie to żarówki mogą być go łysy w tym temacie jestem. Znalazłem hps 150w 17000 lumenów za 25 zł ?

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół