• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Pilna scinka polowa wloskow bursztynowa.

Wyszukiwarka Forumowa:

WesolyWiesiek

Well-known member
Buchów
0
Hey musze pilnie wyjechac a polowa wloskow mniej wiecej juz brazowa moze nawet wiecej niz polowa.Wroce gdzies za tydzien ale w najgorszym przypadku za miesiac;/

Doradzcie mi co zrobic z tym plantem...Ciac go czy zostawic i moze uda ??
Planowana scinka to 17 sierpien(9 tygodni) ale widze ze wloski bardzo szybko juz brazowieja a nie mam ku**a czym sprawdzic dokladnie jaki kolor maja trichomy ;/

D

delete

Guest
ja bym zostawił na miesiac jeszcze spokojnie. możesz sobie np. ściąć sobie jeden - dwa krzaki na droge co nie :D<joint>

Snow87

Well-known member
Buchów
0
Podobnie jak kolega wyżej, do miesiąca nie powinno nic się stać.

WesolyWiesiek

Well-known member
Buchów
0
Skoro tak mowisz :D
Dobra zaryzykuje tylko martwi mnie fakt ze niektore juz sa praktycznie cale brazowe z pojedynczymi mlecznymi wloskami...Nierowno dochodza dosc bardzo ;/
Moze byc tak ze wroce a z tych co juz sa brazowe nic nie bedze ??

WesolyWiesiek

Well-known member
Buchów
0
Wiem wiem ale nie mam jak ich sprawdzic wiec sugeruje sie data i wloskami.

Kwiatek_Ban

Well-known member
Buchów
0
Nie ma sensu kierowania sięsłupkami kwiatowymi. Jeżeli nie masz jak sprawdzić trichomów to kieruj się czasem. Najwcześniej ścinka może nastąpić 65 dnia kwitnienia ale może też być 90 dnia. Wtedy kanabis jest już całkowicie dojrzały i najsmaczniejszy.

Co do lupy to jest właściwie konieczna a nie są ani specjalnie drogie ani specjalnie trudnodostępne.

grama

Member
Buchów
0
nie może się ktoś tym zająć ... na miesiąc jak zostawisz roślinę to może tego nie przeżyć. A jak ktoś się będzie opiekował to może Ci słać foto i będziesz wiedział co i jak :)

WesolyWiesiek

Well-known member
Buchów
0
Zajac sie nie to nie problem bo mozna zrobic prosty system nawadniania i po sprawie :)
Zajac tez wlasnei nie ma kto bo wyjzad mam z laska swoja i chata zostaje pusta;/
Licze na to ze wroce za tydzien i po sprawie ale i tak zrobi podlewaczke z kroplowki ;p;p

Jakos wytrzyma do 17 sierpnia i jakas lupe moze zalatwie gdzies ;p

DZieki za opd ;p

pozdro:)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół