- Buchów
- 1
kumpel mi mówił otym jak jego kolesie wrzucali do piwa dwa panadole i mieli niezłe jazdy cos jak MJ nieprubowałem ale spróbuje moze ktos tak robił jak tak nich sie wypowie
pozdro
pozdro
hehe ściema! 2 panadole to zalecana dawka... nawet z piwem nic z tego nie ma.-=*BerniO*=- napisał:wrzucali do piwa dwa panadole i mieli niezłe jazdy
Paracetamol jest bardziej przyjazny dla ogranizmu i nie niszczy tak wątroby.
U mnie jest to bradzo, bardzi ciężka faza (coś podobnego do fazy)... sie zaczyna leciutkim pobudzeniem, ale to szyko przechodzi i lepiej żebyś miał wtedy coś miękkiego za soba Potem z tego co mi kumple mówili to lezysz i sie prawie nie ruszasz... coś czasem powiesz sam do siebie i jesteś uśmiechnięty. Dokładniej nie powiem bo nie często mi sie to zdarza i w większości przypadków mało pamiętam...lubo napisał:Opiszcie dokładnie co się wam po tym dzieje.
jele trzeba daolac tej wody utlenionejbogusik2 napisał:Jak chcesie sie u***a* puszką piwa to dolejcie do środeczka wody utlenionej troche (podobno czujesz sie jak po 3/4 czystej)...
Hehe... polecam brać tydzień po zażyciu jakiś lek na wątrobe... są jakies taki co je w TV reklamują... może troche pomoże doraźnie. pzdrsleja napisał:Po 5 na pewno już nie jest miło dla wątroby.
Jest po tym bania, ale mniej przyjemna niż po MJ. niezdrowa dla watroby i może być brzemienna w skutkach.. że po 2 tabsach to na pewno pic. trzeba dużo więcej wziąć. pzdr-=*BerniO*=- napisał:to czyli mozna z ibupromem pifko pic i banka