akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

piz*a jak h*j i Kategoria "A"

Wyszukiwarka Forumowa:

Tralaliński

Well-known member
Weteran
Buchów
0
haha ja tez :p ej taka prawda tak chca tego równo uprawnienia a do wojska nie chca isc ani w kopalni pracowac tez! :puker: :scratch:

Joincik

Well-known member
Weteran
Buchów
0
hyhy ja wiem jak nie pójść do wojska ;] muehuehueu wpiedolić kwasa albo bielunia i powiedzieć że jest sie chorym psychicznie;] najwyżej wylądujesz w psychiatryku ale da sie (chyba) uciec i jesteś wolny i nie idziesz do armi;]

Komar_THC

Well-known member
Buchów
0
joincik napisał:
hyhy ja wiem jak nie pójść do wojska ;] muehuehueu wpiedolić kwasa albo bielunia i powiedzieć że jest sie chorym psychicznie;] najwyżej wylądujesz w psychiatryku ale da sie (chyba) uciec i jesteś wolny i nie idziesz do armi;]

Zły pomysł ;) dostaniesz w papierach ze jestes pie****niety i potem problem (nawet duzy) z robotą :p

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Schizofrenicy dostają renty, hehe.

lee_knox

Well-known member
Weteran
Buchów
7
Mi zastało jesze 3 lata studenckiego życie wię nie mam co się przejmować . I do wojska i tak nie pujde . Pamiętajcie że według nowego prawa nabór trwa do 35 roku życia więc ściemniać jak najdłużej.

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Z tego co kiedyś czytałem trzeba mieć poważne stadium choroby z omamami i resztą bajerów. Poszukaj w necie informacji.

R

Rider

Guest
sleja napisał:
trzeba mieć poważne stadium choroby z omamami i resztą bajerów
no to mam jako wade wrodzonom, stwierdzili to jak bylem jeszcze płodem.

w sumie pie***le to pewnie by mie gdzies zamkneli, je**c... ale rete i tak skrece :)

MASTERIO

Well-known member
Buchów
0
;] (Sleja ale to haselko ze osoby ponizej 14 lat nie powinny palic masz 100% racje)

S

Scoin

Guest
Ja tam też nie zamierzam iść do woja i sie zastanawiam nad jakąś dobrą przyczyną przez którą nie musiałbym iść :p a co do wpisu pod każdym postem sleji że dzieci poniżej 14 lat... to myśle że jeszcze nie doszło do tego żeby 13-latkowie palili mj, to już by była przesada i szczyt głupoty

MASTERIO

Well-known member
Buchów
0
Zrob sobie tatuaz na czole na pewno cie nie wezma ;]

ziołolek

Well-known member
Buchów
1
Scoin napisał:
myśle że jeszcze nie doszło do tego żeby 13-latkowie palili mj, to już by była przesada i szczyt głupoty

To tylko kwestia czasu zobaczysz ;)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół