H
haszyszekk
Guest
ByczekRaHRaH, jak nie masz nic do powiedzenia na temat lizania rowa d
-|-C|8, to nie rób offtopa
r:
Każdy go lubi... bez Sleji smotno tuurban napisał:w sumie to ja lubie sleje
Ty własnie zaliczas sie do tej drugiej grupy.urban napisał:Przynajmniej od podtrzymuje mnie na duchu ze jest na tym forum ktos inteligentny a nie tylko same kiepy.
ByczekRaHRaH napisał:wydzielone kłotnie -ohh jak ja to lubie ! "Urban" zgodzee się z tobą ja też pier******** "Sleje" z zawodówki ktry teraz leży i kwiczy bo nie moze znaleść roboty
szukanie kolesi z "os.Centrum w Krakowie" nic ci nie da człowieku jak chcesz TAK bardzo robić te pały
Teraz "Sleja" jakbedziesz chcial wjechać MI na ambicjie to postraj sie lepiej czlowieku ! i pojedz mnie tak zebym opuscił głowe i >>--------------> w toalecie sie schował ! Acha jeszcze jedno zeby potem nikt mi nie mówił ze to ja zaczynam do chu* !!! :cat: :cat:
ok nie mam nic do powiedzenia na temat lizania rowa więc bede leciał ! URBAN ja tez nic nie mam do sleji ale ja poprostu lubie staczać "battle" jest wtedy smiesznie , wy jeszcze mnie na tyle nie znacie ale ja robie to nawet z najlepszymi ziomkami z paraffffffffffffiiiiiiiiiiii i jedziemy sie zawsze słownie , o jeszcze lubimy sobie nawzajem sprzedawać liscie , tuby na ryj tylko online nie potrafie tego robic tak to bysmy sie pier**** po przyjacielsku !
ByczekRaHRaH napisał:MYlisz sie człowieku bo nie jestem dresem dresów sie u nas napier**** ! i k****** niegdy wiecej nie mów tak do mnie bo jakbysmy sie kiedys spodkali to kosa w plecy i smierć za kogo ty sie uwazasz pizdo w zyciu jż poznalem wielu taki fra*** , jak ty . Ja w wieku 18 lat musiałem zyć na własną ręke i walczyc o swoje ale chu* co ci bede mówil i tak nie zrozumniesz co to znaczy ! wymoczku !!!!! zapraszam do MNIE ! czekam
Straszysz mnie listami człowiek ?? ze do mamy . a masz adres do mojej mamusi ? oj slejeczku nie masz bo mojej matuli nie ma w polsce hah więc mozesz sobie pisac !
Idz wycałuj swojej mamuśki stopy , i podziekuj ładnie za to ze ci płaci za internet , bo cos czuje ze taki z ciebie cwaniaczek ale tylko przez internet ! hahahahahhah
Mi zazwyczaj pisza na gg :sunny: na pm mi chyba tez nikt jeszcze nie groziłurban napisał:bogusik2, mi nawet na pm nikt niegrozi ....szkoda
Raczej sami powymyslali swoje teorieProtektus napisał:Poczytali np. na hyperialu artykuły
pxr napisał:hehe zhackuje mu gg LOL
Nie używam żadnych lamerskich trojanów, ani nie bawie się w ten cały "HACKING", wiec wara psie!Shadow napisał:kolejny lamer uwazajacy obsluge kilku lamerskich trojanow za HACKING