• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

plaga -.- latorosle

Wyszukiwarka Forumowa:

Kopiacy Ptak

Well-known member
Buchów
0
zauwazylem jak z donicy wylazlo cos w podobie karalucha x.x
\

uprawe wczesniej mialem w donicy male biale skaczace k***y przesuszylem mocno rosline potem mocno zlalaem i to pomoglo

boje sie o swoje10 plantow bo samlode nawet nie maja 2 tygodni

poleccie mi jakis malo inwazyjny i bezpieczny sposob na pozbycie sie wszystkiego co tam moze byc

cos czytalem o spryskaniu alkoholem ale cos mi tu nie pasuje prosze o rady <coolpalacz>

Costa

Banned
Buchów
1
Karaluch? Mało prawdopodobne ale możliwe, nie miałem nigdy czegoś takiego, idź do sklepu ogrodniczego i kup jakiś universalny środek na szkodniki, najlepiej granulat.

palebolubie2142

Well-known member
Buchów
0
pomyśl pomogło też tak być że wszedł przez przypadek a jak ruszułeś donica to spierniczył

Kopiacy Ptak

Well-known member
Buchów
0
mozliwe ale dziwne bo karalucha to ja dawno nie widzialem ale moze mam juz paranoje

taki srodek nie zaszkodzi plantom?

jaki jest najmniej inwazyjny na planty i skutecznysrodek ??

---------- Aktualizacja posta 20:40 ---------- Czas poprzedniego posta 20:37 ----------

dodam ze jeden z listkow 7 dnowej rosliny jest nadgryziony beszczelnie narazie nie podlewam zeby wilgoci ine podnosic

Kopiacy Ptak

Well-known member
Buchów
0
mozliwe wk azdymn razie dzisiaj patrze a tu kolekjny maly plant ma podeformowane listki co mam zrobic ?????????? wywar z tytoniu pomoze ???? stracilem robote nie mam kasy na srodki ochrony

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół