Witam, będzie to mój drugi out, tym razem zarejestrowałem się na forum Więc Witam wszystkich przy okazji pytając o kilka kwestii zaprzątających moją głowę. A więc mianowicie mam na zbyciu 100L Plagron light mix jak i canna professional 50L, z racji tego że już mam to pod ręką to chciałem użyć na out, fakt w dużym stopniu to marnotrawstwo brać taką ziemie na out i najlepiej robić w donicach, choć preferuje bardziej od razu do ziemi, czy postępując właśnie tak, ziemia nie straci swoich właściwości? Tak czy inaczej wydaje mi się z okazji tego że już jest to lepiej wykorzystać niż czekać na in który nie jest póki co pewny tak jak out Jeśli mi się uda i będę miał możliwość to też chętnie zrobię fotorelacje z Passion #1, Passion Fruit od dutch passion, Space od World of Seeds no i przy okazji dwóch automatów Northen Light od RQS, wszystko femki po 3 pestki dziś poszły do krążków torfowych, za kilka dni jak wszystkie ładnie wyjdą to przeczekam kilka dni żeby system korzenny się rozwinął i lecą na spota, no i dylematem jest czy jednak przez to że ziemia może stracić właściwości to lepiej donice czy jednak zrobić to do ziemi? Pozdrawiam