Plagron pure zym

Wyszukiwarka Forumowa:

Alatrax

Member
Buchów
0
Cześć jak w temacie mam taką odżywkę 100ml kolega mi kupił w sklepie sprzedawca stwierdził że można śmiało cały czas dodawać do wody w necie też pisze że przez prawie cały okres dodawać ale nie ma to jak odpowiedź od growerów co myślicie o tej odżywce chcę dokupić ich więcej z plagronu a co do nasiona mam zamiar posadzić auto ak47 w boxie i chce mieć pewność że moja pierwsza hodowla nie zepsuje się od samego początku pozdrawiam !

sprobujmyy

Well-known member
Weteran
Buchów
34
Odznaki
1
na pewno nie zaszkodzi roslinkom :p

L

Lord of Bhang

Guest
Kazda odrzywka jest dobra jak stosujesz ja wedlug zalecen producenta yo!

Śmieszek420

World Wide Weed
Weteran
Buchów
7,529
Odznaki
2
To nie jest odżywka/nawóz tylko enzymy. Nie odżywiają w jakikolwiek sposób rośliny a jedynie dbają o stan podłoża. Głównie pomagają rozpuszczać celulozę w glebie, czyli np martwe korzenie.
Przy uprawie z nawozami mineralnymi enzymy robią robotę którą przy organice przy okazji zajmuje się flora bakteryjna.

jaksydragsy

Well-known member
Buchów
2
Tak sobie przejrzałem i ładny asortyment/arsenał ma ten Plagron. Na przyszły OUT stawiam na tę firmę i full zestaw różnych preparatów od nich. Wyliczyłem, że na te 20-25 roślinek wystarczy mi niecałe 130 zł na cały sezon (na cztery preparaty)! :jaraczz: Tanio jak barszcz!
Plus, na koniec, dokupię wisienkę na czubek znaczy Atami Bloombastic 100 ml za 5 dych. Będom killery! :queen:

A co do lania Plagrona, to od poczatku flo leję Plagron PK 13-14 do każdego podlewania (przeważnie razem z BioBizz BioBloom), gdzieś co 3,4 dni i roslinki nie pokazują niczego niepokojącego.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

Góra Dół