• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Plamy, co to moze byc??

Wyszukiwarka Forumowa:
G

Gość

Guest
Witam, od jakis 2 tygodni zuwazyłem na jednej z roslin cos takiego, dodam ze mam ich 8 obok siebie i tylko na tej jednej to widze, jest to passion#1 roslina ta od poczatku sie różniła (moze coś z gleba w której rośnie) ale dzis dostrzegłem ze roslina ktora sie styka z nia gałązkami tez zaczyna to mieć, jak myślicie czy to z braku wapna?? Nie mam dolomitu, a jedynie taki nawóz ktory starsza używa w formie oprysku (Ekolist Wapniowy, oraz Wapnovit)

Macie jakies pomocne podpowiedzi??

FOTO
http://imageshack.us/photo/my-images/716/chorobamj.jpg/

13.jpg

Kwiatek_Ban

Well-known member
Buchów
0
Te plamy to niedobór fosforu. Usychające czubki liści to niedobór potasu. Jasnozielony kolor liści to niedobór azotu.

Otylion

Well-known member
Buchów
0
Panie Fryc_87 FOTY DAJEMY DO GALLERI HASZYSZ COM!! a potem zadawaj pytania

G

Gość

Guest
kurcze a ja sie bałem ze moze byc za duzo nawozu czy cos... NIedobor fosforu uzupełniam pryskając pożywką, a azot, potas...biohumus go nie ma wystarczajaco??

"OTYLION" Od dziś bd tak robił:) nie doczytałem tegona temat zdjęć, juz wiem co i jak:)

rujewit

Well-known member
Buchów
0
To w koncu ma to tylko jedna roslina ,czy przenioslo siena sasiadujaca?
Obserwuj czy nie rozprzestrzenia sie, bo to troche wyglada jak grzyb.

panmaczeta

Member
Buchów
0
a to nie roztocza? sprawdz ycz masz czarne iczerwone kropeczki malutkie pod spodem lisci

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół