akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

plamy

Wyszukiwarka Forumowa:

geez

Well-known member
Buchów
0
blancik napisał:
geez jeżeli używaleś paleczek na początku tylko, czyli krótki czas, to nie możesz wnioskować że to nie od nich...

Stosowalem je 1,5 miesiaca , myle ze gdyby mialy zaszkodzic , to przez ten czas zdarzyly by to zrobic.

blancik napisał:
...biorąc jeszcze do tego że pewnie niewiedzialeś w ogóle jaki mają sklad bo ladowaleś co się napewno da.

W jaki sposob do tego doszedles , jestes jasnowidzem ? Piszesz bzdury jak malo ktory :sunny:
blancik napisał:
Może opisz sklad tych twoich paleczek a zobaczymy czy byly dobre!?
Skladu niestety nie wykulem na pamiec :sunny: , , pamietym tylko tyle ze byly to paleczki do roslin zielonych robione z ptasiek kupy , a sklad pokrywal sie praktycznie idealnie z potrzebami mj.

blancik napisał:
Z tym już Ci nieporadze bo nigdy niestosowalem zadnych palek

Nie rob z siebie wszechwiedzacego , bo nim nie jestes. :salut:

B

blancik

Guest
Nie pisalem twierdząco, a przypuszczalnie, czyli domysly.
Wszechwiedzący nie jestem rzeczywiście, ale co do skladów tego co sam stosuje i powinno być stosowane zawsze wiem i nie muszę pamiętać bo z rególy potrzebne są jedne, prawie niezmienne w danym okresie wzrostu.

B

blancik

Guest
Plamy mogą być różne, najlepiej jakbyś wrzucil zdjęcia, bo tak można ten temat ciągnąć aż do twoich zbiorów.

B

blancik

Guest
Calkiem możliwe że to wlaśnie jest spowodowanem niedoborem boru, biorąc pod uwagę to że plamy zaczynają być na obrzeżach liści.

geez

Well-known member
Buchów
0
A moze po prostu przypalasz je ta swoja lampa ?

B

blancik

Guest
geez, przypalone końcówki spowodowane temperaturą lampy calkowicie inaczej wyglądają, pozatym bylyby to górne partie liści, a nie dolne :pr:

PS.
geez, ciekaw jestem jaki masz box u siebie?

na "Biegunie pólnocnym" hehe

Pzdr!

geez

Well-known member
Buchów
0
blancik napisał:
geez, przypalone końcówki spowodowane temperaturą lampy calkowicie inaczej wyglądają, pozatym bylyby to górne partie liści, a nie dolne :pr:

Teoretycznie masz racje , zasugerowalem przypalenie lisci , bo liscie mojej mj wygladaly podobnie w wyniku przypalenia przez kompaktowki dotykajace srodkow lisci.

blancik napisał:
PS.
geez, ciekaw jestem jaki masz box u siebie?

na "Biegunie pólnocnym" hehe

Pzdr!

Fotki boxa sa w tym temacie , to juz drugi w tym miesiacu :sunny: .Pozdro.

http://forum.haszysz.com/viewtopic.php?t=3672

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół