• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Planta VIT uniwersalny -nada się?

Wyszukiwarka Forumowa:

extensa

Well-known member
Buchów
0
Witam serdecznie.
Wysłałem mamuśkę po jakiś nawóz i babka sprzedała jej Planta VIT Nawóz Uniwersalny.

Nada się na VEG czy na FLO?

"Nawóz przeznaczony jest do zasilania wszystkich rodzajów roślin w uprawach doniczkowych i ogrodowych. Powoduje optymalny wzrost roślin, gwarantuje większe plony. Zapewnia intensywną zieleń i przedłuża okres kwitnienia. Zwiększa zdrowotność roślin.

Skład:
azot całkowity 6,0%
fosfor 3%
potas 6%
bor 0,010%
miedź 0,002%
żelazo 0,020%
mangan 0,010%
molibden 0,001%
cynk 0,002%"

Proszę o pomoc.

WielbicielJazzu

Well-known member
Buchów
0
:)

hmmm ... no raczej się nada , ale raczej na weg. ale nie jestem pewien. może ktoś bardziej obeznany w temacie ci powie :zjarany:

Ofy

Well-known member
Buchów
0
Nawóz jest za***isty (jak za taką cenę), ja go używałem i byłem bardzo zadowolony, zero niedoborów a planty zacnie rosły :) Tylko nie przesadź z dawkowaniem ;] Ten nawóz oczywiście na vega (zapewne to jest PlantaVit-1, na vega również nadaje się PlantaVit-2 a na flo PlantaVit-4). Ogólnie polecam, powiedz mamie że dobrze się spisała :>

extensa

Well-known member
Buchów
0
Dzięki chłopaki. :zjarany:

Można zamknąć. :zjarany::zjarany:

D

delete

Guest
Przy ostatniej wizycie w markecie zakupiłem Planta Vit do storczyków
N-P-K -> 3-6-8 + mikroelementy;
Dawkowanie 10ml 4L wody. Litrowa butelka to koszt 8zł i wystarcza na 400L roztworu ;)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół