nasiona marihuany

Planton K - kiedy lać?

Wyszukiwarka Forumowa:

Quortohn

Active member
Buchów
0
Dowiedziałem się, że na fazę kwitnienia warto przerzucić się z biohumusa na planton k. Moje roślinki dopiero co zaczęły pokazywać białe włoski (dosłownie kilka dni temu). Czy już powinienem zacząć go lać, czy jeszcze trochę poczekać?

I tak przy okazji: Czy planton K to na pewno dobry wybór, czy są jakieś lepsze tanie nawozy?

Phnom

#support
Weteran
Buchów
1,688
Odznaki
3
Lej już. Jak zacznie ciągnąć azot z lisci i będą żółkły to podlej biohumusem:freak:

D

delete

Guest
Jeżeli "białe włoski" to preflovery to jeszcze trochę poczekasz na właściwe flo ale troche możesz już go zapodawać i tak ma sporo azotu :sunny:. A jeżeli już kwitną to możesz lej śmiało w pełnej dawce.
Jaką odmianę uprawiasz?

Quortohn

Active member
Buchów
0
Uprawiam 2 nonamy z openseeda, wiem tylko że to 2 różne odmiany, bo jedna ma po 5 liści, druga po 7:D Przed uprawą jakichś konkretnych odmian (co planuje w przyszłym roku) chciałem zdobyć trochę doświadczenia na tanich pestkach.

Yamaraj

Well-known member
Buchów
0
jesli dobrze zrozumialem to chodzilo Ci o palce u liści a ich ilosc zalezy od stadium rozwoju rosliny i czy jest bardziej indica czy sativa <lol>
mozesz zapodac jakies fotki?

Quortohn

Active member
Buchów
0
Proszę:
1)

2)

Wiem, że trochę małe jak na swój wiek, ale byłem noobem i posadziłem w słabo nasłonecznionym miejscu (ale przynajmniej zaj***scie ukrytym:D ), w słabej ziemi, a jednego krzaka dosyć późno. PS: Wie ktoś może co to za odmiany?:)

I reasumując: To mam kupić zarówno biohumusa (skończył mi się dzisiaj) i lać go gdyby liście zaczęły żółknąć i Planton K, tak?

G

Gość

Guest
Tak, masz lać to i to. Straszne potwory masz. Patyki jakich mało, wyciągnięte i bardzo chu**we. Nie spodziewał bym się dużego plonu.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół