• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Planton K + PK13/14

Wyszukiwarka Forumowa:

biolog

Active member
Buchów
0
Siemka

Czy stosowaliście może te dwa nawozy razem? Używałem wcześniej tylko plantonu, ale postanowiłem zakupić PK 13/14 i teraz pytanie czy jeżeli już bym polewał tymi dwoma to osobno czy razem i czy w dawkach jak zaleca producent?

Itchy Trigger Finger

Well-known member
Buchów
0
pk 13/14 działa jak ripen podobno...
i 3 razy nim podlewasz 2 tygodnie flash i scinka ;d
albo niech mnie ktoś poprawi

biolog

Active member
Buchów
0
nie wydaje mi się ze PK jest jak planton bo widziałem że ludzie stosują to przez całe flo a ripen właśnie to jest na końcówkę na szybko żeby topki doszły i napuchły

FlowerOfScotland

Well-known member
Buchów
0
PK13/14 to jest dokładnie w procentach fosfor i potas - może być podawany przez dłuższą część procesu kwitnienia.

D

delete

Guest
Czy stosowaliście może te dwa nawozy razem? Używałem wcześniej tylko plantonu, ale postanowiłem zakupić PK 13/14 i teraz pytanie czy jeżeli już bym polewał tymi dwoma to osobno czy razem i czy w dawkach jak zaleca producent?
jest sporo tematów na forum na ten temat wystarczyło trochę się wysilić i poszukać. Czytałeś przyklejony temat w tym temacie?
PK13/14 - Najpopularniejszy booster od Canny. Wzamcnia intensywność zapachu kwiatostanów. Najlepiej stosować zawsze z nawozem na kwitnienie, również w kombinacji z innymi boosterami jak np CannaBoostem.
BTW niezłe shizy tu wypisujecie :p

Green Farmer

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Planton K to fosfor i potas, pk13/14 to tez potas i fosfor... wiec po jaki ch*j to laczyc ???? zeby przenawozic i popalic rosliny ??? :pl:Turkuc zadne schizy tylko brakuje tam slowa "podstawowym" bo samo pk to tak jakbys jadl na obiad kotlet z frytkami tylko bez frytek:zjarany:

biolog

Active member
Buchów
0
Czytałem o tym ale nie byłem do końca pewnym, ok dzięki za pomoc

NajaranyBonk

Well-known member
Buchów
0
Planton K to fosfor i potas, pk13/14 to tez potas i fosfor... wiec po jaki ch*j to laczyc ???? zeby przenawozic i popalic rosliny ??? :pl:Turkuc zadne schizy tylko brakuje tam slowa "podstawowym" bo samo pk to tak jakbys jadl na obiad kotlet z frytkami tylko bez frytek:zjarany:

zakup planton k i pokaż mi ze w nim tylko fosfor i potas janie ...

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół