akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Pleśń?

Wyszukiwarka Forumowa:

420 Blaze It

Member
Buchów
0
Czy to pleśń? Zgaduję, że tak, trochę dziwi mnie to, że zaatakowała akurat szczyt rośliny.

L

Lord of Bhang

Guest
Troche nie wyrazne to zdjęcie ale na moje oko to jest tam plecha to brazowe pozdro 5!

L

Lord of Bhang

Guest
Całego szczyta mam wyj***ć? To z 15cm krzuna.

Najwyżej ***ę go, usunę znaczną ilość wokół pleśni, a resztę ususzę na szybko :jaraczz:

Bobka zainfekowanego plesnia.

Nie susz na szybko bo bedziesz mial ochydny posmak jak bedziesz palil I ziolo straci duzo na mocy a jeszcze wiecej na wadze

420 Blaze It

Member
Buchów
0
Bobka zainfekowanego plesnia
Nie susz na szybko bo bedziesz mial ochydny posmak jak bedziesz palil I ziolo straci duzo na mocy a jeszcze wiecej na wadze

Bobek zainfekowany pleśnią to sam szczyt, a na szybko chcę wysuszyć tylko i wyłącznie to, co zostało zainfekowane

ccossma

Well-known member
Buchów
0
wytnij to z pleśnią, wyczyść dokładnie boxa, kup coś na pleśn bo zarodniki masz juz wszędzie, obejrzyj bardzo dokładnie krzaka, zwiększ temperaturę, zmniejsz wilgotność, jeśli już chcesz zbierać jak rozumiem to normalnie w ciemnym miejscu z dobrym przewiewem, curring puki co sobie daruj
powodzenia :zjarany:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół