nasiona marihuany

Po czy poznać że roślina kwitnie ?

Wyszukiwarka Forumowa:

Ktoswlkp

Active member
Buchów
0
Witam mam pytanko mam 2 x WW auto mają po 20 dni i taka sprawa po czym będę mógł rozpoznać że roślina zaczyna zakwitać ?

A i posiadam nawozy na kwitninie bio bloom i top max i pytanie gdy będę rozrabiać je z wodą mogę to zrobić w jednej butli wymieszać je razem?.

Wooden Man

Well-known member
Weteran
Buchów
5
Odznaki
2
Po tworzeniu sie kwiatów .. taki biały włoski sie pojawia.

Ktoswlkp

Active member
Buchów
0
a po jakim czasie automaty zaczynają same kwitnąc mniej wiecej po ilu dniach ? i ktos poradzi co z tymi nawozami ?

Friko

Well-known member
Buchów
0
Nie da się określić po ilu dniach Ci zakwitną automaty, ale spodziewaj się tego niedługo. A nawozy możesz mieszać, przecież nie będziesz każdego osobno lał.

M

mlodygru

Guest
Czasami kwitną po dwóch tygodniach a czasami po miesiącu...

Kolakao

Well-known member
Buchów
2
Nie da się określić po ilu dniach Ci zakwitną automaty, ale spodziewaj się tego niedługo. A nawozy możesz mieszać, przecież nie będziesz każdego osobno lał.

Jeśli masz na myśli dokładność co do dnia to się nie da ale od 20 dnia życia obserwowałbym bo zaczynają kwitnąć między 20 a 35 dniem życia. Więc da się określić po ilu dniach zaczną kwitnąć.

Obserwuj w najbliższych dniach czy pokazuje białe włosy jeśli tak to zaczyna kwitnienie ale nie odstawiaj przez tydzień, dwa nawozów na weg. Możesz lać razem a możesz oddzielnie, producent pisze że można je łączyć a poza tym są to nawozy organiczne więc nic złego stać się nie może.

H

Halina z dziecmi

Guest
trudno stwierdzić kiedy, minimum 2-3 tygodnie,sekwencja kwitnienia zaczyna się dużo wcześniej niż cos da się zauwazyc
nawozy biobizza można laczyc razem, możesz dodawać już po 1/3 dawki - ja bym podala

grymasek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
trudno stwierdzić kiedy, minimum 2-3 tygodnie,sekwencja kwitnienia zaczyna się dużo wcześniej niż cos da się zauwazyc
nawozy biobizza można laczyc razem, możesz dodawać już po 1/3 dawki - ja bym podala

auto 3-4 tygodnie jak miały dobre warunki bez strestu itp. Ale niema recepty innym 2 tygodniowe już kwitną, ale kwitnienie same w sobie to jak widzisz pierwsze białe włochy :p

Ktoswlkp

Active member
Buchów
0
rośliny mają po 21 dni czyli lać już preparat na flou ? czy dalej na weg zadnych białych niesłowsków widzę.

R

ruski wentylator

Guest
mozesz już symboliczne ilości aplikować nawozu flo

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół