akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Po jakim czasie pierwsze topy!!!

Wyszukiwarka Forumowa:
D

DJKWAC

Guest
Witam dzisiaj jest 14.06.2006 czyli mineło dokładnie 2 tygodnie od zmiany fotoperiodu.
Otoż roślina już dawno pokazała włoski no i tu zonk.
Włoski sobie jak narazie ładnie rosną zwiększa się ich ilość ale na 4 głownych szczytach się nie robią tak samo tzn. po bokach owszem ale na samych szczytach jest pusto same liście lub dopiero takie malutkie.
dwa głowne szczyty były przycięte jakieś 2 tyg przed zmianą na flo więc możedlatego mają trochę opoźniony czas zakwitania od pozostałych odrostow.
A i jeszcze dodam że na większości odrostow już są włoski tam gdzie się formują nowe liście ale nie wychodzą z samego środka lecz troszkę z boku.
Rośnie sobie pod 400 hps. I zapomniałbym że troszku przedawkowałem z nawozem do surfini i zaczynały i żołknąć listki te szczytowe ale już ok.
Postaram się zarzucic foto.
Więc jak w temacie pisze po ilu się pojawiają pierwsze topy jest to odmiana white rinho z cannabis.fr

[ Dodano: 2006-06-14, 10:03 ]
acha i już korzenie mają raczej ciasno 10l donica zauważyłem że wychodzą z dziurek na dnie

MoNtAnA

Well-known member
Weteran
Buchów
0
do 8 tyg. będziesz mieć gotowe palenie (bez suszenia)

D

DJKWAC

Guest
Mniej więcej wiem to.
pierwszy raz hoduje u siuebie a wcześniej kolega się tym zajmował ale wyjechał wiec go nie ma.
Ale jeszcze raz zadam pytanie po ilu zobaczę pierwszego topa i czy to co zrobiłem z roślinką może mieć duży wpływ (jakiś napewno przenawożenie:(:))

BMS

Well-known member
Buchów
0
nie chce robić nowego tematu to napisze tutaj wkońcu tez o topach. Po jakim czasie na out widzać topy??

Sys

Well-known member
Buchów
1
we wrzesniu bedziesz na out widzial,chyba ze wczesniejsze odmiany to troche predzej

J

Jazzmad

Guest
Sys napisał:
we wrzesniu bedziesz na out widzial,chyba ze wczesniejsze odmiany to troche predzej

eee nie e
kwiaty juz bedzie widac na poczatku sierpnia a reszta zalezy od pogody

Grower

Banned
Buchów
4
ehh.....ludzie.....Wszystko zależy w którym dniu dzień zrówna się z nocą po tym dniu poczeka się tydzień czy 2 i już bedą początkowe kwiatki ;]

:pl: :pl: :pl: ale już gotowe do palenia to już zależy jaka odmiana

Sys

Well-known member
Buchów
1
Zalezy ziomek ja w tamtym roku w polowie sierpnia mialem roslinke co siegala do kolan a potem w ciagu miesiaca urosla do 1,5 m i zaczela kwitnac w polowie wrzesnia

D

DJKWAC

Guest
ok sprawa myślę że jest rozwiązana poprostu było za gorąco zarzuciłem wentylator taki stojący i se dmucha. był straszy tam upał bo jeszcze słoneczko grzało i się sauna zrobiła a dodatkowo lama strasznie się nagrzewała i takie były tego rezultaty!!!
HE HE założyłem temat ale tu się zaczęło o outdoor ale spoks myślę żę już bedzie ok

[ Dodano: 2006-06-18, 08:09 ]
właśnie zaczyna się 18 dzień flo a u mnie dalej jak stało tak stoi więcej włoskow i większe są nawet niektore całe rude ale nie robią się takie zaczątki że rośnie sobie taka kupka włoskow i co jakiś czas listek tylko chyba casłkiem stanęło więc się wk***iłem i poobrywałem liśce tylko dwie partie pozostawiałem aby śię światło wchłaiało i te małe odrościki też poobrywałem bo rozkmina taka:
Chyba ponad setka liści na bata (teraz jakieś 20) była i dużo małych odnożek więc myślę sobie że u sztytow jest opożniony zapłon bo muszą jeszcze troszke podrosnąć a tu już flo i ta energia rozkłada się na liście i odnożki te małe a nioe na szczyty więc oberwałem mam taki woreczek liśći chce ktoś kupić?? :santa:
Więc poobrywałem tego w ch*j terazroślinka jest przejżysta bo przedtem nie szło się do łodygi dokopać proszę o comment z waszej strony

[ Dodano: 2006-06-18, 08:22 ]
poryłem to trochę ale coż dziurawy mozg!!!
Rozkmina taka odrosty muszą jjeszcze podrosnąć i część energi idzie właśnie do tych ni ższych odrostow i do liści a nie do szczytow o to chodziło
:D

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół