nasiona marihuany

Po jakim czasie wasza roslinka wyszla z ziemi?

Wyszukiwarka Forumowa:
M

mless

Guest
Bo nie wiem czy mam powod zeby zaczac sie martwic. Wrzucilem nasionko z ok 3-4mm kielkiem do ziemi 4 dni temu. Ziemia caly czas jest wilgotna.

A

ania22x2

Guest
jak głęboko je zakopałeś?
ziemia jest wilgotna czy mokra?

[ Dodano: 2006-05-16, 21:28 ]
Protektus napisał:
Może nawet 2 tygodnie wychodzić Pozdro
dwa tygodnie z 3-4 mm kiełkiem ? prędzej by zgniło jeżeli ziemia jest wilgotna

M

mless

Guest
Nie glebiej niz 2cm, a ziemia jest wilgotna nie mokra. SKRAPLAM zraszaczem.

A

ania22x2

Guest
mless napisał:
Nie glebiej niz 2cm
to i tak głęboko, poczekaj jeszcze kilka dni, nie przemocz...
a po jakim czasie Tobie wykiełkowało?

D

delete

Guest
ja wrzucajac na okolo 1 do 1,5 cm nasionko bez kielkowania na gazie czy tych innych czekalem na wyjscie 5-6 dni okolo a niektore i pozniej wychodzily wiec poczekaj jeszcze napewno bedzie dobrze :thumright:

M

mless

Guest
Szczegolnie sie nie martwie, bo czytalem, ze wiekszosc z nasionek z Female Seeds wschodzilo.
a po jakim czasie Tobie wykiełkowało?
Dokladnie Ci nie powiem, ale cos okolo 1,5 dnia.

VipGrower

Well-known member
Weteran
Buchów
1
U mnie nasiona sa zakopane na 1,5 cm w momecie kiedy kielek ma juz okolo 1 cm wszystkie kielkuja 1 - 2 dni przede wszystkim nie wolno przelac bo bardzo latwo gniją

T

tiger

Guest
ja ze swoja pestką zrobilem tak (juz 2 razy sie to udało)
wzucilem na godzinke do szklanki z wodą (byle nie chlorowaną moze byc woda odstana minimum 24H) potem wzucilem na wate (2-3 warstwy) i przykryłem kawalkiem waty tez wmiare grubej... wszystko to było albo w zakreczkach po słoikach albo 2 spodki...wpakowałem to do małego pudełka (w moim wypadku po grafice) i połozylem na moniorze... temperatura była ruzna raz niska raz wysoka (zalezy czy monitor był właczony a w dzien czasami zucałem na parapet do słonka... Jack Herrer wykielkował mi w 2 dni a AK-47 w 4... i wcale nie czekalem zeby kiełek był dlugi... jak tylko się pokazał i pestka pękla to odrazu wzucalem do ziemi na głembokosc około 1cm do 2cm... Jack wydzedł po 3 dniach a AK po okolo 5 dniach.... jak masz dobre pestki to predzej czy puzniej ci wyjda.... no i co wazne nie ubijaj tej ziemi tylko lekko przysyp pestkedopieo jak wyjdzie mozna lekko ubic ziemie chociasz to i tak zbędne bo po podlaniu ziemia lekko ci opadnie...

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół