• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Po paleniu - problem z sercem. Podpowiedzcie

Wyszukiwarka Forumowa:

na1oolatek

Member
Buchów
0
Cześć.
Mam taki problem nie pale marihuany praktycznie wcale, zapaliłem może 2 razy w dużych odstępach czasowych, za 1 razem nie weszło prawie nic, za 2gim po 1 nabiciu z 15 minut się śmiałem i tyle. Ostatnio spaliliśmy na 3 nie całego grama i weszła taka faza najpierw trochę śmiechu później bardzo szybkiego bicia serca, później tętnicy, głowę to chciało rozwalić i to trwało parę godzin, później przespaliśmy się, ale na 2gi dzień cały czas miałem podwyższone ciśnienie. Dzisiaj jestem tydzień po paleniu a dalej czuje jakby klucie w okolicy serca i wczoraj jeszcze przyspieszyło mi tętno też... Nie wiem czy mam się czego obawiać? Coś sobie uszkodziłem czy co? Parę piw też wcześniej wypiłem może to miało wpływ ? Urodziny miałem byliśmy nad morzem całą paczką to zapaliłem a teraz żałuję :< :salut:

G

Gość

Guest
;]

Jak zalujesz, ze zapaliles i wkreca Ci sie taka faza to odstaw to -.-
Nic Ci nie jest, to natura jest, no chyba ze k***iles jakiegos chemika. Po prostu masz wczyty dziwne -.-

na1oolatek

Member
Buchów
0
Jak zalujesz, ze zapaliles i wkreca Ci sie taka faza to odstaw to -.-
Nic Ci nie jest, to natura jest, no chyba ze k***iles jakiegos chemika. Po prostu masz wczyty dziwne -.-

No nie zamierzam już palić jak ma to tak działać z resztą paliłem dodatkowo nie jest to dla mnie codziennością... Tym dwóm kumplom którzy ze mną palili już nic nie jest a ja jeszcze czuję taki ucisk w klatce poniżej serducha, czasem zakuje. Brałem tabletki jakieś na uspokojenie 'Kalms' teraz nie biorę będę czekał mam nadzieje, że w końcu puści...

Kriztov

Well-known member
Buchów
1
Osoby z nadciśnieniem i innymi problemami serca nie powinny palić. Jak nie wiesz, że masz jedno z powyższych to lepiej się przebadaj.

na1oolatek

Member
Buchów
0
RE

Osoby z nadciśnieniem i innymi problemami serca nie powinny palić. Jak nie wiesz, że masz jedno z powyższych to lepiej się przebadaj.

nigdy zadne badania nie wykryly problemow z sercem czy nadcisnienia.
Teraz caly czas czuje taki ucisk po lewej stronie pod zebrem. Mieliscie tak ? Przejdzie ?

Rafik

Well-known member
Buchów
0
Kumpel też to miał i na badaniach mu wyszło że jakaś zastawka się nie domyka i musi na lekach zapie****ać

krymic21

Well-known member
Buchów
0
Ja tam kiedyś miałem tak że mnie kuło w klatce piersiowej ale to jak jeszcze nie paliłem a jak zaczołem palić bólu nie było możliwe że samo przestało boleć lub marichuana jakoś na to wpłynęła ale chyba jestem za tym że samo przestało kłuc od czasu do czasu może mi w serduchu jakiś tam ucisk czy cos ale to chwila jest a tak to pale codziennie teraz w wakacje i się dobrze czuje :D

juzek farmer

Well-known member
Buchów
0
Ja tam kiedyś miałem tak że mnie kuło w klatce piersiowej ale to jak jeszcze nie paliłem a jak zaczołem palić bólu nie było możliwe że samo przestało boleć lub marichuana jakoś na to wpłynęła ale chyba jestem za tym że samo przestało kłuc od czasu do czasu może mi w serduchu jakiś tam ucisk czy cos ale to chwila jest a tak to pale codziennie teraz w wakacje i się dobrze czuje :D

Buch z Tobą!! Tak samo mialem dopuki nie jaralem to przynajmniej raz dziennie odczowalem klucie w pikawe,a od kad zaczelem palic juz wogole mnie nie kluje:)

Rafik

Well-known member
Buchów
0
Z tym kłuciem to może być wiele przyczyn ale najczęstszą jest refluks żołądkowo-przełykowy.

Ciapovski

Well-known member
Buchów
0
a ja myślę że paliłeś jakieś maczane gówno albo mix z dopalaczami, mam kolegę który ma problemy z sercem itd, nie wiem dokładnie o co chodzi, a leci na lekach i sam zauważa że czasami jak pali czuję się o wiele lepiej, nie pali za dużo, tyle żeby złapać fajną faze i dalej nie pali, w pełni to kontroluje i nie ma takich problemów z sercem, bierze jakieś leki ale żyję i mówi że częściej się ch***wo po lekach czuję niż po MJ.

na1oolatek

Member
Buchów
0
RE:

Wlasnie kolega tez napisal mi, ze moglo to byc cos z dopalaczami... Ja sie nie znam,wygladalo jak ziolo i zapach mialo tez ziola wiec jak kumpel palil to sam tez palilem :< Moglo mi to cos uszkodzic ? A jakbym poszedl do lekarza, to co powiem...?

Rafik

Well-known member
Buchów
0
Najlepiej to zwalać wszystko na syntetyki.
Choć one nie mają udowodnionej jakiejś wyższej toksyczności. Bo zwykłej sativie też wam może z krążeniem dopie****ić.

D

delete

Guest
ja na Twoim miejscu szedł bym się przebadać. też mam problemy z nadciśnieniem i jak zjaram za dużo na raz to mam przyspieszone tętno, ból głowy w okolicy skroni i sie poce. nawet jak nic do baki nie wypije. jak mi to przechodzi po godzince dwóch. mogło Ci pęknąć jakieś naczynko, mały wylew czy coś. ja bym szedł do lekarza. powiedz mu że za dużo wypiłeś na imprezie jak będzie pytał. pozdro i zdrówka życze!

na1oolatek

Member
Buchów
0
RE:

ja na Twoim miejscu szedł bym się przebadać. też mam problemy z nadciśnieniem i jak zjaram za dużo na raz to mam przyspieszone tętno, ból głowy w okolicy skroni i sie poce. nawet jak nic do baki nie wypije. jak mi to przechodzi po godzince dwóch. mogło Ci pęknąć jakieś naczynko, mały wylew czy coś. ja bym szedł do lekarza. powiedz mu że za dużo wypiłeś na imprezie jak będzie pytał. pozdro i zdrówka życze!

Dziekii :))) Bylem na spacerze z psem jeszcze wypilem melise bylo troche lepiej. teraz znowu uciska po lewej stronie na dole brzucha i troche glowa boli skronie, ale poloze sie spac. Jak mi jutro nie przejdzie to pojde do lekarza. Do tego 1wszej pomocy mam isc ? Czy jakiego? A i nie wykryja mi thc wolalbym byc pewny oczywiscie jak maja wykryc ale mam byc zdrowy to nie bede sie wahal...

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół