Po raz pierwszy poza domem MIX OS

Wyszukiwarka Forumowa:

Paplotka

Well-known member
Buchów
0
Witam

Po pierwsze chce przeprosić użytkownikó RIZZO i DEUTER za nie dotrzymanie warunków osa niestety nie wiem jakie nazwy noszą konopki które przetrwały po***ało mi się wszystko przez to że odkładałem wszystko na później , myślałem że wszystko ogarne jednak nie przygotowałem się do tego jak należy .

Było to tak
dostałem pestki od ww growerów

RIZZO
11x Mecsican sativa x C99 reg

DEUTER
3x Shaman x SS af
7x Brands Pearl fem
5x Marocan Pearl fem
1x Early Pearly x SS af

Kiełkowane pod fazy księżyca 01.05 i zdziwko wszystkie wykiełkowały i po tygodniu poleciały na dwa spoty od wysadzenia byłem tam dwa razy niestety jestem leniwcem i na spota mam ponad 100km .
nie chciałem robić żadnych notatek co gdzie i jak że zapamiętam i bez przypału ale to był wielki błąd bo nawet nie wiem jak się nazywają odmiany które przetrwały .

Teraz spoty ,oczywiście ziemi nie wymieniałem jako nawozy poszło kurze gówno i azofoska , pierwszy to dziki brzozowy gaj pomiędzy lasem a polem musiałem tam odkwaszać glebę wapnem bo ph wynosiło 4.1 ale z pomocą DEUTRA udało się .
Drugi spot był jak marzenie fajna gleba z dala od ludzi strumyk i małe chaszcze ale szybko okazało się że wszedłem na teren dzików przeorały wszystko nawet hukinol nie pomógł a trochę za niego dałem.

Teraz smutna wiadomość drugi spot jak już pisałem pozostały tylko zgliszcza z mojej pracy było tam 15 sadzonek i nie zostało nic , na pierwszym kwaśnym spocie pozostało 6 panien .
1
displayimage.php
[/URL][/IMG]

2

displayimage.php
[/URL][/IMG]

3

displayimage.php
[/URL][/IMG]

4,5

displayimage.php
[/URL][/IMG]

6

displayimage.php
[/URL][/IMG]

Zapraszam do komentowania i zadawania pytań

Arh+

Well-known member
Weteran
Buchów
4
To trochę hu**wo, że tyle roślin straciłeś pestki deuter-a rosną jak szalone. Było by na czym oko zawiesić.
Powodzenia z pozostałymi krzakami, byś mógł je sam z ciąć i palić do woli.
Elo

Paplotka

Well-known member
Buchów
0
Dzięki za słowa otuchy jak widać na trzecim zdjęciu coś u***alo główny szczyt Ale za to teraz ładnie się rozrasta na boki . Dwa razy pryskane asahi sl od plagronu jak widać preparat ten dużo pomaga gdy zostawia się dziewczyny długo bez opieki
Pozdrawiam

deuter

hideandseed.nl
Weteran
Buchów
458
Jak idzie kolego? Jak będziesz na spocie zbadaj PH, mogło się przykwasić. Weź ze sobą wapno i jak będzie niskie to zrób podlewanie- łyżeczka wapna na 5l wody

remo2

Well-known member
Weteran
Buchów
1
może jeszcze coś z tego wyjdzie . spot czym dalej tym lepiej . nie bedziesz tam bez sensu chodził
zapraszam do siebie <<< mile widziane jakieś wskazówki

L

Lord of Bhang

Guest
ładnie ci te panny rosną tam dolomitu sobie podsyp pod tą jedną co liście od dołu żółkną yo<coolpalacz>

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

Góra Dół