- Buchów
- 0
Witam
Po pierwsze chce przeprosić użytkownikó RIZZO i DEUTER za nie dotrzymanie warunków osa niestety nie wiem jakie nazwy noszą konopki które przetrwały po***ało mi się wszystko przez to że odkładałem wszystko na później , myślałem że wszystko ogarne jednak nie przygotowałem się do tego jak należy .
Było to tak
dostałem pestki od ww growerów
RIZZO
11x Mecsican sativa x C99 reg
DEUTER
3x Shaman x SS af
7x Brands Pearl fem
5x Marocan Pearl fem
1x Early Pearly x SS af
Kiełkowane pod fazy księżyca 01.05 i zdziwko wszystkie wykiełkowały i po tygodniu poleciały na dwa spoty od wysadzenia byłem tam dwa razy niestety jestem leniwcem i na spota mam ponad 100km .
nie chciałem robić żadnych notatek co gdzie i jak że zapamiętam i bez przypału ale to był wielki błąd bo nawet nie wiem jak się nazywają odmiany które przetrwały .
Teraz spoty ,oczywiście ziemi nie wymieniałem jako nawozy poszło kurze gówno i azofoska , pierwszy to dziki brzozowy gaj pomiędzy lasem a polem musiałem tam odkwaszać glebę wapnem bo ph wynosiło 4.1 ale z pomocą DEUTRA udało się .
Drugi spot był jak marzenie fajna gleba z dala od ludzi strumyk i małe chaszcze ale szybko okazało się że wszedłem na teren dzików przeorały wszystko nawet hukinol nie pomógł a trochę za niego dałem.
Teraz smutna wiadomość drugi spot jak już pisałem pozostały tylko zgliszcza z mojej pracy było tam 15 sadzonek i nie zostało nic , na pierwszym kwaśnym spocie pozostało 6 panien .
1

2

3

4,5

6

Zapraszam do komentowania i zadawania pytań