• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Po wypadku zdjecię z przed tygodnia dodam że już wygląda dużo lepiej nie ma białych plamek a liście są ładne ale martwi mnie to że jest mała

Wyszukiwarka Forumowa:

OlekTorpeda

New member
Buchów
0

---------- Aktualizacja posta 07:46 ---------- Czas poprzedniego posta 07:44 ----------

więc liczę na wasze złote rady łodyga była w 3 miejscach złamana coś chyba przebiegło po niej i praktycznie 2,5 tygodnia była w stanie krytycznym dokładnie ma 2 miesiące i 2 dni

alejasieboje

Well-known member
Buchów
0
wiec liczysz na nasze rady? Ale jakie rady, o przykro mi ale nie widze tutaj nic do "radzenia".
Nie widze niedoborow. Jakos sobie rosnie, tak jak kolega wyzej, ciesz sie, ze zyje. Szukasz porady typu zrob lst, albo fim? Zostaw ja, podlewaj nawozami kilka g pewnie wyciagniesz ;]

G

Gość

Guest
z tego co widzę masz tam światło na jednym liście tylko więc jak ma ci rosnąć z zaciemnionym lesie

OlekTorpeda

New member
Buchów
0
światło jest dobre,do zdjęcia się może tak ustawiłem jak jest pogoda to świeci na całą roślinkę

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół