• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Początek z dolomitem czy bez ?

Wyszukiwarka Forumowa:

korass123

Well-known member
Buchów
0
Witam. Mam pytanie. Czy jak chcę na początek wsadzić nasionko do małej doniczki to czy do tej ziemi można normalnie dodać dolomit, skorupki jajek ? czy na początek lepiej byłoby gdyby była sama ziemia ? :) Z góry dzięki za odp .

Beginers

Well-known member
Buchów
0
Witam. Mam pytanie. Czy jak chcę na początek wsadzić nasionko do małej doniczki to czy do tej ziemi można normalnie dodać dolomit, skorupki jajek ? czy na początek lepiej byłoby gdyby była sama ziemia ? :) Z góry dzięki za odp .

na poczatek sama ziemia jak roslinki sie przebija i bedziesz je przesadzal do wiekszych donic wtedy mozesz pokombinowac z dodatkami do ziemi...

Sativ0071

Well-known member
Buchów
1
co ty pie****isz...
mieszasz normalnie dolomit z ziemią, ja to robie na oko i wcale im go nie żałuję , kiełek wychodzi - leci do gleby, nigdy mi nie popaliło dzieciaków, a rosną jak Hawajach...

Wuja_Ben

Well-known member
Buchów
2
Na luzie ja też dawałem 4 garści ziemi na pól garści dolomitu
i krzaczory porosły

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół