Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Witam. Mam pytanie. Czy jak chcę na początek wsadzić nasionko do małej doniczki to czy do tej ziemi można normalnie dodać dolomit, skorupki jajek ? czy na początek lepiej byłoby gdyby była sama ziemia ? Z góry dzięki za odp .
Witam. Mam pytanie. Czy jak chcę na początek wsadzić nasionko do małej doniczki to czy do tej ziemi można normalnie dodać dolomit, skorupki jajek ? czy na początek lepiej byłoby gdyby była sama ziemia ? Z góry dzięki za odp .
co ty pie****isz...
mieszasz normalnie dolomit z ziemią, ja to robie na oko i wcale im go nie żałuję , kiełek wychodzi - leci do gleby, nigdy mi nie popaliło dzieciaków, a rosną jak Hawajach...
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.