akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Początkujący- Blueberry Auto, co dalej z nią zrobic?

Wyszukiwarka Forumowa:

WielbicielJazzu

Well-known member
Buchów
0
:)

no to dobrze :) LST to nie jest zło ;P w końcu to bezstresowy trening dla rośliny :) będę tu zaglądał, i sprawdzał jak się miewa twój krzaczek :) życzę powodzenia i trzymam kciuki

WesolyWiesiek

Well-known member
Buchów
0
Ja ci podpowiem (opieracja sie na swoich doswiadczeniach) nie przesadz z doginaniem do samej gleby bo jakplant bedzie dotykal a bedziesz podlewal to zacznie plesniec a wtedy beda problemy :)

Pozdro :)

WielbicielJazzu

Well-known member
Buchów
0
no WesołyWiesiek zgadzam się z Tobą :) nie sprecyzowałem tego a powinienem ! dla nowicjusza byłoby to nie zrozumiałe . Dziękuje za sprostowanie i wyjaśnienie

wyjewilk

Member
Buchów
0
jak bym sie nia opiekowal leala by na foli odblaskowej na wysokosci gury donicy z dwa centy wyzej moze na plasko jak na leakó pod ta zarówa a tak to chyba sie rozwija:D:zjarany:

vietorius

Well-known member
Buchów
0
Ja ci podpowiem (opieracja sie na swoich doswiadczeniach) nie przesadz z doginaniem do samej gleby bo jakplant bedzie dotykal a bedziesz podlewal to zacznie plesniec a wtedy beda problemy :)

Pozdro :)

bardzo sluszne słowa!!! a biohumusem podlewaj co 3 podlanie (moj ziomek leje codziennie i co dziwne wali prosto z butli bez wody i wszystko gra)ale nie sugeruj sie tym! ps. zakup plankton k na kwitnienie!
pozdrawiam<peace>

---------- Aktualizacja posta 13:32 ---------- Czas poprzedniego posta 13:28 ----------

czekam na up'a

---------- Aktualizacja posta 13:33 ---------- Czas poprzedniego posta 13:32 ----------

bardzo sluszne słowa!!! a biohumusem podlewaj co 3 podlanie (moj ziomek leje codziennie i co dziwne wali prosto z butli bez wody i wszystko gra)ale nie sugeruj sie tym! ps. zakup plankton k na kwitnienie!
pozdrawiam<peace>

---------- Aktualizacja posta 13:32 ---------- Czas poprzedniego posta 13:28 ----------

czekam na up'a
ps. sluchaj UNNAMED'a BARDZO MA DUZE POJECIE!

plantyy

Well-known member
Buchów
0
Planton K juz dawno kupiony ;p potrzebny byl do outa hehe, ale jeszcze za wczesnie na planton'a K co? Niedlugo zrobie upa zdj. Pozdro

unnamed

Well-known member
Buchów
0

ps. sluchaj UNNAMED'a BARDZO MA DUZE POJECIE!

lizus :p
nie mam "bardzo dużego pojęcia " poprostu traktuję krzaki jak kobiety ... jak się za bardzo starasz to i tak wszystko ***nie a jak spełniasz minimalne warunki to wszystko się ładnie układa ( czasem jakiś bonusik typu róża/ nawóz - i zadowolona jak tralala )częste i ostre naginanie to jak <sex> - im więcej tym lepiej , odpowiednie nawozy to jak dieta ... jak bedzie wpie****ać tylko schaboszczaki i golonke to przytyje a ja wolę te bardziej "naturalne z wigorem" dlatego unikam nawozów ( w każdym razie nie przesadzam z nimi ) Gleba jak wyrko im większe tym lepiej, pozdro
ps. jestem wczorajszy/dzisiejszy i ciężko mi ogarnąć myśli dlatego proszę o wyrozumiałość w czytaniu tego posta :/

plantyy

Well-known member
Buchów
0
Witam, zapodaje upa, roślina ma jakies 3 i pół tygodnia, chyba słabo rośnie : /, no ale cóż to mój pierwszy automat ;), dziś dałem pierwszą niewielką dawkę plantonu K. Ocencie mojego pomidora oraz lst ;). Pozdro

WielbicielJazzu

Well-known member
Buchów
0
widzę jakieś żółknące listki ? może jakieś niedobory ? nie jestem pewien ... może ktoś to oceni ??

biedroneczka

Well-known member
Buchów
2
te dwa sobie mogą zżółknąć.

zauważyłeś tak w ogóle, że ci kwitną? :)

plantyy

Well-known member
Buchów
0
No juz zauwazylem od kilku dni ;p czym teraz ją podlewac? Mam biohumus ale on raczej na weg jest i mam jeszcze Planton K. I jak ten Planton K rozrobic z woda? I co ile plantonem K podlewac? Pozdro

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół