Siema to moja druga uprawa pierwsza wyszła pomyslnie choć mogło być więcej dlatego też dokładam światło co chwilę, resztę dowiecie się na końcu. Zaczniemy od poczatu trzy roślinki z jarania from street wyszły z ziemii chuuj wie kiedy ch*j wie jak( szczęśliwi czasu nie liczą) po czasie na oko miesiąc może mniej zmieniłem światło z 18/6 na 12/12 jakieś tam cięte szczyty żadnego gięcia (jak spróbowalem to się rozkraczyla i pekla ..
) wszystkie roślinki ładne zielone wszystko pięknie ale są dwa pytania jedna ma na samej górze żółte końcówki i zwijają się do góry(ta największa jakieś 13-17cm od Leda) co mogło się z***ac? Drugie pytanie to małe topki a białe włoski słabo rosną na cudzych topach duże białe włosy u mnie malutkie i już brazowieja.
Trzecie pytanie to, jak zdrowie panie i panowie?
Jeśli pomoże wam to do oceny to świeci 2x LED 2x45wat jakoś tak mi prąd pobieraja do tego jakieś trzy żarówki z boku no i dziś dodałem kolejne światło co sobie wisi na drzwiach od szafy bo już mało miejsca, szafa jest otwarta, na początku karmiłem biohumusem forte i zwykłym jakimś, teraz od 2-3 tyg leci gnojówka z pokrzywy czasem jakiś oprysk z niej ale głównie woda opryskuje bo widziałem pomarańczowe pajączki zbierające się na dolnej części głównie pod pierwszym rozkrzaczeniem które jest zutylizowane. Koło 18-22stopni w pomieszczeniu czasami może spadać do 15.
Ziemia z ogrodniczego z dodatkiem skorupek jajek i bananów, doniczki małe bo małe nawet nie wiem jakie to są 5-7? I jedna duża doniczka może ma z 12 w tym największym krzaku.
Znajdują się również dwie małe szmule które idą zaraz do oddzielnej małej szafeczki z wiatraczkiem i 4zarowkami bo w dużej szafie działa obecnie 12/12
Traktuje te krzaczki jako eksperyment na przyszłość żeby uniknąć podstawowych błędów, należy się w nie wpie****ic pełna piz*a i nie panikować. Do tej pory przy dwóch uprawach udało mi się przelać krzaki, wysuszyć je, z***alem ziemię bo stara wymieszalem z nowa co widać w tej uprawie chyba (dół jest dobrze wyskrobiny przez pajączki które pewnie zalęgały się już w ostatniej uprawie i razem z ziemią przeszły na nową) nie wiem kompletnie jak lać nawozy więc zwiększam dawki co 1ml ze strzykawki aż coś w końcu popale i nie wiem czy mi się to udało(największą roślina że zdjęć) z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam