akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Początkujący? Zadaj mądre pytanie o uprawę konopi indyjskich,może nie dostaniesz warna

Wyszukiwarka Forumowa:

K2ttv

Member
Buchów
6
Cześć. Na tacy amnesia lemon F1 fast version (półauto)
Gleba uniwersalna + perlit
Temp 22-30 stopni
Wilgotność 65-85%
Podlewanie filtrowana woda z dzbanka + plagron Terra grow 50% dawki ph mikstury ok 6.2
Wiek 13 dni

Od dwóch dni pojawiło się pojawilo się przebarwienie na liściu. Czy roślinka wykazuje jakiś niedobór? Czy tak czasami jest ?

IMG_20250627_103218.jpg

cisuu5

Member
Buchów
3
Co tu się wydarzyło?Chodzi o te żółte i brązowe listki wokół topka, problem wystąpił tylko na jednym topku. Przelanie? Przenawożenie? Stress z ciepła? Bo dosyć gorąco u nas ostatnio i ciężko utrzymać temperature . Siódmy tydzień roślinki na flo.
1000009186.jpg

sadamek

Well-known member
Buchów
195
Co tu się wydarzyło?Chodzi o te żółte i brązowe listki wokół topka, problem wystąpił tylko na jednym topku. Przelanie? Przenawożenie? Stress z ciepła? Bo dosyć gorąco u nas ostatnio i ciężko utrzymać temperature . Siódmy tydzień roślinki na flo.
1000009186.jpg
Rozchyl porządnie tego topa i zobacz czy nie masz tam pleśni,bo to tak wygląda.

Garrot

Active member
Buchów
18
Czy warto jeszcze wysadzać Af'y i Poł-Af'y na OUT ?
Czy juz za pozno ???????????????????????????

Ostatnia edycja:

cisuu5

Member
Buchów
3
Rozchyl porządnie tego topa i zobacz czy nie masz tam pleśni,bo to tak wygląda.
Sprawdziłem dzisiaj topka rozchylając go i zaglądając do środka na tyle by go nie uszkodzić i nie zauważyłem pleśni albo też nie wiem dokładnie czego szukam bo to moja pierwsza uprawa więc na pewno jest sporo do nauki. Co w tym przypadku ? Ryzykować i zostawić to czy ucinać ?

sadamek

Well-known member
Buchów
195
Ja osobiście wolałbym go usunąć. Powinien być taki szary meszek w środku w miejscu tych suchych liści i lepiej żeby dalej nie poszło, bo to lubi sypać zarodnikami.

Snorlax69

Well-known member
Buchów
257
Siemka
Indukują 3 dzien dzisiaj i ogólnie zrobiło sie mega gęsto jest sens teraz cos wycinać jakieś male odrosty i liście zaslaniajace szczyty ,? Czy lepiej poczekać az zaczną kwitnąć i wtedy to ogolić?
nie chcem zeby jajami zaczely spać jak wejdą w flo
20250707_203431.jpg

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół